Forumet - Första gången på krogen - strulade med kille

Första gången på krogen - strulade med kille

1434 0 15
Hejsan!!
I helgen var jag för första gången ute på krogen, då med en kompis som sällskap.
I slutet av kvällen kom en kille fram till mig och började dansa, han sa även något som: "Snygg tjej du är". Vi dansade, han tittade in i mina ögon och vi började strula med varandra.
Sedan så gav jag honom mitt nummer. Ingen utav oss var nyktra men ingen var full heller, vad jag tror iaf.
Dagen efter (på lördagen) så sms:ade han till mig och vi snackade lite. På söndag så skrev han inte till mig så jag skrev till honom, annars brukar jag mest låta killar ta första steget..
Nu har det gått två dagar iaf och ingen har skrivit till varandra. Jag börjar nu tvivla på allt och lite till. Jag är intresserad av honom men undrar vad han känner för mig..
Eftersom att det var första gången jag var på krogen också så har jag ju ingen aning om vilken kultur eller vad för mönster som råder där så jag undrar om lite råd över vad jag ska göra nu. Skriva till honom eller vänta tills han skriver till mig? Tankarna gör mig galen
1. Det är svårt att säga om du och killen verkligen klickade av det du beskriver. Att en kille på dansgolvet säger att du är snygg betyder i min erfarenhet ingenting. Akta så att du inte misstar ett kl 03-ragg för genuint intresse.

2. Håll inte på och spela spel, det blir ingen klok på. Om han gillar dig, så hör han av sig igen. Om du inte vill vänta på att det händer - ring/sms:a själv och fråga om han vill ses.

Lycka till!

Spana också in: