Forumet - Första gången toppisar.

Första gången toppisar.

3926 0 25
Vi bör förhålla oss till följande rättsregel om tråden ska få leva:

§12. Det är inte tillåtet att tipsa om eller rekommendera olagliga droger, eller andra substanser som ger drogliknande effekter, eller posta så kallade tripprapporter. Däremot är det fullt tillåtet att diskutera anledningar för och emot droger.

inavel.levani:

Risker? Nackdelar?


Riskerna och nackdelarna beror förstås på hur många du tar. En fulländad tripp är långt mer påfrestande för psyket än ett "litet rus". Set and setting är oerhört viktigt så var helst väl förberedd om du ska genomföra detta (vilket du inte ska enligt svensk lag).

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sen är det förstås riskfullt att experimentera med droger vid så pass ung ålder.
Schism:

Vi bör förhålla oss till följande rättsregel om tråden ska få leva:Riskerna och nackdelarna beror förstås på hur många du tar. En fulländad tripp är långt mer påfrestande för psyket än ett "litet rus". Set and setting är oerhört viktigt så var helst väl förberedd om du ska genomföra detta (vilket du inte ska enligt svensk lag).


Yes, får se hur det blir nu då :) Man får helt enkelt hoppas på att man inte snetrippar!

Spana också in:

Blivande_japan:

.......


hallucinogener kan ofta användas i terepeutiskt syfte [no-no]

Dold text: dock tror jag inte det hjälper OP eftersom han uppernbarligen inte har någon koll [tired]

till OP: set and setting är det allra viktigaste. det kan minska risker och 'snedtrippar' rätt rejält.
Blivande_japan:

gör d inte bad är inte coolt


Gör det absolut inte för att det är "coolt" eller liknande.

Birgrrr:

hallucinogener kan ofta användas i terepeutiskt syfte till OP: set and setting är det allra viktigaste. det kan minska risker och 'snedtrippar' rätt rejält.


Yep, set and setting är det viktigaste!

cuzIcan:

Herregud du är bara 14! Stackars liten:-( droger är olagligt!


Jag vet att jag "bara" är 14. Känner mig ändå ganska redo för att ta svampar. Finns folk här som är mindre och röker på kan jag bara säga... Yes, droger är olagligt! Men det är kul! [bigsmile]
Haha, nu får man lite minnen. Drog hand i hand ut i skogen med en kompis, dyngraka, och skulle plocka. Kom hem med allt möjligt konstigt. Bestämde oss i nyktrare tider för att vi inte hade en aning om nånting, så vi struntade i det. Har inga egna erfarenheter alltså.

Hade dock en kompis som sneade och trodde en sekund var typ en dag. En jävligt ångestfylld dag. Så det var inget kul rus för han inte.

Nej men seriöst, känns lite 5050, håll dig till rökat istället unge man [no-no] Åtminstone tills du blir liiite större [cute]
Tickstart:

planera ganska mycket innan de käkar det, som birger sa, set and setting


[y]

Att vara noga påläst, vilket du tyvärr inte verkar vara, är A & O för en lyckad tripp.

Om du nu känner att det är något som kommer göras vad vi än säger (vilket jag gissar på), så skulle jag rekommendera att du tar dig tiden att vänta till nästa helg istället och läser på om ämnet tills dess så du är iallafall relativt förberedd för din tripp.

Om du nu ändå bestämmer dig för att det "måste" vara nu i helgen, så är, precis som de andra sagt, "set & setting" viktigt. Förutom det så är en s.k. "Sitter" något du borde ha, vilket är en person som håller dig sällskap, vilken så klart inte är påverkad själv av någon substans, och håller koll på dig så att du inte gör något dumt. Bäst är det så klart om personen i fråga själv har erfarenhet av substansen som ska tas, om inte så borde han vara rejält påläst så han vet vad som kan hända.