Forumet - Första hångel

Första hångel

3609 0 5

För vill jag bara skriva att jag inte vet vart jag vill komma med denna tråd, tror jag behöver lite hjälp och råd.

Så i lördags var jag på en fest, och som tråden lyder så fick jag mitt första hångel. Jag var inte helt nykter men inte heller helt borta. Träffade en kille och vi började att hångla, nu när jag tänker på det var jag som rena kon, tungan flög hit och dit. Men iaf efter det så skulle jag säga hej då till en annan kille som var på festen, och när jag sa hej då så fick han en puss på kinden som sedan ledd till lite hångel. Ännu en gång var jag som rena kon och jag kunde inte stoppa mig själv. Jag vet inte vad som flög i mig och killen fick till och med stoppa mig. Grejen är jag känner inga av dessa killarna så vad är det då som oroar mig? Jo att jag gjorde bort mig som in i helvete, att jag hånglade med 2 stycket och inte nog med det, jag blev stämplad som fjortisen på festen. Det var inte så att alla gick runt och sa "ah vilken jävla fjortis hon är" men jag vet själv att jag betedde mig som en utan att kunna stoppa det jag tänkte inte ens på det.  Nu tror ni att jag är värsta tjejen, men nej jag är en tjej som sköter skolan och gör inget "dålig" jag festar inte ofta men när jag gör det så händer det massor med saker, och därför har jag ångest över detta.

Visst jag skulle kunna köra med YOLO och skit i allt visst det fungerar kanske i någon stund men sen kommer allt detta men att överanalysera allt som hände och allt skit snack som kommer att pågå i klassen (några personer från klassen var också där)

Tillbaka till festen, så när jag kom in så satt jag mig bredvid en annan kille och hångel killen nr 1 kom också. Jag pratade med de och sa att jag precis hade hånglat med en annan och sa att jag mådde dåligt över det. Även om vi inte ens är tillsammans så kändes det som om jag hade varit otrogen på någon konstigt viss och jag sa allt till hångel killen nr 1 och den andra killen som jag satt bredvid. De sa flera gånger men det är inget fel på det och att jag inte hade gjort något fel men jag vet att om jag skulle vara i hångel killen nr 1 sits så skulle jag bli lite sårad även om vi inte är tillsammans eller ens övh känner varandra.

Jag fick reda på att personen som hade festen i sitt hem hade sagt till mig kompis att hon inte ville att jag skulle gå runt och hångla med alla, och jag kan förstå det. Jag mår så dåligt över det och att hon inte kunde gå fram till mig och säga det utan sa det till min vän istället. Men det är lugnt mellan oss vi smsade med varandra dagen därpå och "pratade ut". 

Så tillbaka till festen igen. På någon sätt hamnade jag och hångel killen nr 1 i köket ensamma, han hittade en mugg med öl och frågade vad han skulle få om han drack upp allt, jag sa " du får en puss på kinden" han drack upp allt och vi hånglade igen. Ännu en gång så kändes det som att min tunga var överallt och jag hade ingen kontroll.

Så vad är det jag mår dåligt över då? Jo att jag hånglade med 2 killar när jag fick mitt första hångel och att jag inte ens var nykter. Hade väl förväntat mig att jag skulle vara nykter men nej nej. Och att hångel killen nr 2 inte ens ville hångla och fick stoppa mig. Jag mår så dåligt över det och att jag lätt mig själv gå loss så jäkla mycket, Om jag själv inte hade stoppat mig så skulle jag fan ha hånglat upp alla killar på festen no jk.  Jag kommer troligen aldrig mer bli bjuden till en fest och jag blir så arg på mig själv, för jag vill festa. Och om jag får en annan chans så ska jag fan i mig inte sumpa det.  Jag känner bara att jag vill ha eran åsikter, ska jag ens må dåligt över detta eller är det bara en fis i rymden?

Jag har även kommit på att mitt motto som är " go hard or go home" inte fungerar så bra på mig, för det resulterar bara i att jag mår skit dagen efter. Jag har lovat mig själv att jag inte ska dricka på nästa fest om jag ens bli bjuden till någon mer...

Hoppas ni inte somnade


Inga kommentarer

Senast ändrad 3 Jun 2013, 17:46 av Åtta
Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Klart att du ska hångla med så många du vill. Tare lugnt.

du överdramatiserar det här ganska mycket Galen
du hånglade med 2 pers = inget fel med detta
du hånglade som en ko (?) = antagligen pga oerfarenhet + alkoholen. du kommer säkert hångla som en gud när du är nykter, testa det Skål
du kommer visst bli bjuden på fler fester, det här är ingenting jämfört med vad fulla människor kan göra
chilla bruden Cool

Spana också in:

Nej, må inte dåligt över det. Ibland lever inte verkligheten upp till förväntningarna på första upplevelsen av något fysiskt, vare sig det är hångel, första kyssen, första sexet... Nu vet du mer om hur du känner och är därför mer förberedd till nästa gång. Oroa dig inte för tungvevargrejen heller, du var knappast en ko men ni var ju inte helt nyktra! Du har mångamånga år på dig att öva upp din personliga hångelteknik. Den kommer fungera med vissa och sämre med andra. Inget att göra något åt :)