Forumet - Första upplevelsen, tycken och tankar. Berätta!

Första upplevelsen, tycken och tankar. Berätta!

1325 0 30
Hej!
Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart två månader. Den här helgen förlorade vi båda våra oskulder tillsammans. Innan var jag väldigt nervös och inte vågade ha sex med honom. Han hade berättat innan och sagt att han ville ha det med mig så jag var iallafall förberedd på det.

Första gången blev verkligen inte som jag hade tänkt mig. Det kändes bara konstigt och det gjorde väldigt ont. Jag höll nästan på att skrika högt och jag fick byta och hålla hårt så smärtan skulle gå över. Vissa få stunder kändes det helt okej men annars gjorde det ont. Det kanske var för att jag var så nervös och inte helt avslappnad? Eteråt kändes det som att det inte ens hade hänt fast det var lite pinsamt att sen ligga där bredvid honom och somna. (Han sov över) Kommer det kännas bättre andra, tredje, fjärde gången osv?

En annan sak som jag undrar över. Man säger ju att man ''spräcker'' oskulder, vad är det man spräcker? Eller är det en myt som jag tror?

Jag vill gärna höra era historier om första gången. Ge gärna lite svar till mig och tips. [smile]

Spana också in:

randomgirl95:

Innan var jag väldigt nervös och inte vågade ha sex med honom. Han hade berättat innan och sagt att han ville ha det med mig så jag var iallafall förberedd på det.


Varför hade du sex med honom om du inte var helt säker? Det låter som att du inte ville det till 100%.

randomgirl95:

Det kanske var för att jag var så nervös och inte helt avslappnad?


Ja. Du kommer märka senare i livet att kåt = bra sex, inte kåt = sämre sex. Eller ja, det förutsätter att du kommer överens med din sexpartner också och att ni tillsammans kan utforska vad som är trevligt och inte.

randomgirl95:

Kommer det kännas bättre andra, tredje, fjärde gången osv?


Övning ger färdighet, som det så vackert heter. Så svaret på det är ja, men jag kan verkligen inte understryka tillräckligt hur viktigt det är att du faktiskt ska vilja ha sex - ha det aldrig för att någon annan vill!
randomgirl95:

En annan sak som jag undrar över. Man säger ju att man ''spräcker'' oskulder, vad är det man spräcker? Eller är det en myt som jag tror?


Nja, det är en myt.
Ett par centimeter innanför slidmynningen sitter en hinna. Den ser ut olika på varje person. När man börjar blöda beror det på att små sprickor i hinnan uppkommer, vid penetration.
Är man spänd, nervös, torr osv, så kommer det antagligen blöda.
Du kan även blöda när du har blivit av med oskulden, eller redan har blivit "spräckt".
randomgirl95:

Han hade berättat innan och sagt att han ville ha det med mig så jag var iallafall förberedd på det.


Den där meningen alltså.. Går att tolka rätt roligt (på ett tragiskt sätt).

Anyway. min gissning är att det lär bli skönare för dig efter ett par gånger när du slappnar av..
Att spänna sig och vara nervös är bara skit, för båda könen.
Om man inte är kåt så man känner att nu vill jag ha en kuk i fittan, så är det inte skönt att få en kuk i fittan. Lösningen på problemet är alltså att din pojkvän snällt får vänta tills du känner att du känner för att stoppa in den där. Sen kan man känna för andra saker än just en kuk i fittan. Isf gör du de sakerna istället, eller så länge.

Sex är knappast så komplicerat som man kan tro.