Forumet - Förstår inte att folk låter sig plågas.

Förstår inte att folk låter sig plågas.

2684 0 40
Borde inte Sverige vara öde som Nordpolen?

Depressioner är hundra gånger vanligare i Sverige än ett land som t.ex. Spanien. Det kan knappast vara bra för individen att gå igenom fyra årstider varav två helt i mörker, slask, kyla och regn.

Har ni tänkt på det egentligen? Vi LEVER i mörker, slask, kyla och regn. Det är som att befinna sig i ett jävla helvete. Inte undra på att Sverige invaderar Thailand seriöst, vem mår bra av en sol som går ner klockan tre på vintern?

Fint kan det vara. Men hur värt det på en skala? Det här landet är självdestruktivt. Det är en jävla plåga att bo här. Dessutom, alla snackar om "vårlyckokänslor". Att vi låter oss plågas i ett halvår för att känna lite lycka över värme är för mig helt oförståeligt.

Fast ett land som Iran där folk dör av värme kanske inte heller är så härligt after all.

Vad är det ultimata?

Och börja inte babbla om att folk dör av aids i Afrika, please.
Jag är höstdeppig person. Blir så nedsjunken i mig själv att jag är nära att ta mitt liv varje höst. Men sen blir det vår och då rycker man upp sig igen. Man är inte precis ovanlig om man blir deppig på det mörka halvåret. Ljusterapi har jag aldrig testat men funderar på det iår för att inte bli mer deprimerad.
Om alla kramas och eldar lite i spisarna blir vi nog mer glada. [blush]

Spana också in:

ohYEA_:

Vi är lite speciella [rolleyes] varför hör man inte om klagomål från andra kyliga länder? [zzz]


Det gör man visst?

Sagitta:

Jag är höstdeppig person. Blir så nedsjunken i mig själv att jag är nära att ta mitt liv varje höst. Men sen blir det vår och då rycker man upp sig igen. Man är inte precis ovanlig om man blir deppig på det mörka halvåret.


Tänk dig att slippa SKITEN. Istället för att behöva ta till terapi.

Sagitta:

Om alla kramas och eldar lite i spisarna blir vi nog mer glada. [blush]


Det skall man också göra. [love]