Forumet - Förstår inte vad som händer? Varför hör hon inte av sig?

Förstår inte vad som händer? Varför hör hon inte av sig?

7688 3 28

Hej jag är näst intill helt förstörd inombords. Jag skickade ett sms där det stod vad hon betydde för mig och bara så här rent utsagt påminde henne om vad jag känner. Fick svaret: Absolut vi kan ta nya tag <3 det är verkligen ingen fara, tycker om dig, puss och kram <3 

Hon hörde av sig ungefär två dagar efter, skrev: Har internet väldigt snabbt nu, tänkte kolla hur det är med dig? <3  eftersom att hon berättade att hon inte har internet och teckning just nu för att hon är i Umeå och där finns det tydligen ingen teckning. Men att hon inte har internet eller teckning är bara skitsnack eftersom att jag ser att hon gillar och kommenterar saker på facebook. Vilket får mig att känna mig lurad, och ja förjävligt.

Men nu till varför jag mår skit, nu är det ungefär en och en halv vecka sedan hon och jag hade kontakt. Och det gör förjävla ont eftersom att jag hyser riktigt starka känslor till den här tjejen. Har hon gett upp eller vad är det frågan om? Ska jag skicka iväg ett sms och fråga vad som händer eller ska jag vänta? Jag har skickat iväg något sms men inte fått något svar. Var fan ska jag ta vägen och varför i hela fan hör hon inte av sig?

Ska jag skicka något eller? Jag pallar inte längre, jag mår bara sämre för varje dag som går.

Senast ändrad 6 Aug 2013, 14:29 av André Vifot Haas

yey96: Men att hon inte har internet eller teckning är bara skitsnack eftersom att jag ser att hon gillar och kommenterar saker på facebook. Vilket får mig att känna mig lurad, och ja förjävligt.
Känner igen det här, kul är det inte.. Hon sa till mig att hon gjorde det för att "hon behövde tänka" osv. Önskar jag hade klippt kontakten helt och håller där men det gjorde man ju inte, man var ju kär.

Spana också in:


yey96: Men då kan jag lika gärna skicka något sista sms och sedan bara vara över och se om hon svarar framöver. Så kom gärna med tips om vad jag kan skriva. Helt tomt i huvudet.
Beror väl på hur ni brukar snacka kanske och hur du är som person... skulle inte skrivit tråkiga frågor iallafall. Bara nåt spontant...
Skriv bara "hjälp mig att råna en bank" sen kan du bygga vidare från det/snacka om nåt annat... jag hade nog inte sagt "varför hör du dig ej av"... isf om du verkligen vill säga nåt sånt skulle jag säga typ "trodde du hade glömt bort mig!!" eller nåt sånt kanske... 
yey96: Jag skriver: Råna en bank? Gömma pengar hos dig eller mig? Samt varför hör du ej av