Forumet - Förtjust i någon annan...

Förtjust i någon annan...

1349 1 2
Hej! 

Jag är en tjej som fyller 20 i år. Jag har varit tillsammans med min kille i nu 1 och en halv månad och jag trivs jättebra med honom. Han är 26 i år så det skiljer några år. 

Men jag har nyss börjat på ett nytt jobb där det finns en tjej som är homosexuell. Jag har aldrig definierat mig som bi innan men hon har fått mig på andra tankar. Hon är störtskön som person och väldigt flörtig av sig och jag tror att jag börjar bli lite småkär i henne!! Vad ska jag ta mig till? 
Vet att vi inte hade fungerat som något eventuellt par då hon är 29 i år och har en son med en tidigare tjej. Vi är helt enkelt på olika stadier i livet. 


Men nu behöver jag typ lite stöd och råd haha
Min bästa kompis har förlovat med en kille med en dotter från ett tidigare förhållande, de har flyttat in och har nu hund. Jag minns när hon berätta om de och hon var jätte nervös med att han hade en dotter men nu ser jag bilder på det och de är jätte glada. Speciellt då hennes familj var allergisk mot hundar. De är i samma ålder som oss, runt tjugo år. Känner fler som också gift sig, bägge kvinnor.

Lycka till, om sonen gillar dig så blir det ju lättare. Du kommer nog på det. Jag är lättad att jag gjorde slut med en kompis. När man tänker nått är jobbigt och vara med, som om man orkar gå in i duschen eller inte och när man står där så är det skönt.