Forumet - förtroende i ett förhållande

förtroende i ett förhållande

267 0 21
hjobon:

Hur gör man för att få en tjej lita på en?


tydligen finns det saker som gör att hon inte litar på dig helt.. förtroendet borde man ha fått innan man blev tillsammans annars är det ganska så dumt att ens bli tillsammans tkr jag.

visa att du förtjänar det helt enkelt [y]

Spana också in:

Fråga henne varför hon inte litar på dig. Om det är någonting konkret t.ex. som DPope nämnde att du småflörtar med andra tjejer kan du ändra på det. Be henne förklara och kanske ge exempel på situationer då hon inte litat på dig, då har du någonting att jobba med. (Och då blir det lättare att ge råd här också.)

Om hon bara är osäker rent allmänt och inte kan komma på något exempel så är det imo du som borde ifrågasätta henne. Det är ju inte smickrande att vara misstrodd helt utan anledning... Hon kan ju vara osäker rent allmänt iof, kan bero på dåligt självförtroende etc. Men då finns det inte speciellt mycket för dig att göra förutom att försäkra henne om att hon inte har någonting att oroa sig för.
Tur för dig att hon fortfarande vill ha dig kvar...

Det du behöver göra är att verkligen visa att du är ledsen över vad som har hänt och ångrar dig. Säg att du vet att du gjorde fel och be om en andra chans. Var "den perfekta pojkvännen" x 2. Att få tillbaka förtroendet är helt enkelt någonting som tar tid, och det finns inga genvägar.

Frågan du skall ställa dig själv är väl hur mycket du egentligen gillar henne om du går och kysser en annan tjej..
hjobon:

Hej. Min tjej säger att hon inte litar på mig helt hundra.


Säger hon för att berätta hur hon känner kring er, du har gjort något antagligen som du inte nämner.

hjobon:

Hur gör man för att få en tjej lita på en?


Folk är individer även tjejer. Du får väll vissa henne att du inte är den du framstår som helt enkelt. Om du är den du framstår som säg det, och försök att ändra på ditt sätt att handla. Vad de nu kan vara för nått.

martin312:

heads up, hon tänker snart göra slut


Må hända, de är åt de hållet de tippar nu iaf. Kan ju inte vara tillsammans med någon du inte litar på. Som en kompis brukar säga. "Loving is giving someone the power to destroy you...but trusting them not to."