Forumet - Förväntar du dig att en ny mobil idag skall ha tidtagarur, timer och påminnelser förinstallerat?

Förväntar du dig att en ny mobil idag skall ha tidtagarur, timer och påminnelser förinstallerat?

451 0 22
En del telefoner som säljs idag (speciellt Nokias mer avancerade modeller) har inte tidtagarur, timer och påminnelser förinstallerat. Själv tycker jag att detta är lika självklara funktioner som alarm och telefonbok, men eftersom man tydligen väljer att prioritera bort detta är jag nyfiken hur ni ser på saken.

Bör det finnas i alla telefoner från början eller är det ok om man måste installera ett extra program om man vill ha det?

Förväntar du dig att en ny mobil idag skall ha tidtagarur, timer och påminnelser installerat från början?

Spana också in:

Husknuten:

Nej (Du röstade på detta alternativ)


Har aldrig använt varken timer eller tidtagarur när jag haft det i telefoner tidigare, så det är inget jag saknar i min nuvarande Nokia.

Påminnelser finns i kalendern om du knappar in dig på vilken dag det hela ska se. Bara att ta "möte" så kan man få alarm å hela skiten. [y]
Issen:

Men dom lägger hellre krut på att man ska kunna fota med mobilen, gå ut på nätet etc som jag finner helt meningslöst och bara bidrar till den allmänna stressen i samhället... men de säljer ju bättre.


På vilket sätt bidrar en bra kamera till stress? jag kan se din poäng med internet men håller inte med, att kunna kolla sl i mobilen är bara smidigt och bidrar knappast till att man blir mer stressad, snarare tvärtom. Jag tror att ytterst få människor känner sig stressade av att ha internet i mobilen. Isf är det nog snarare själva mobilen och att man alltid kan bli nådd som stressar några, själv blir jag stressad av att inte kunna bli nådd.
Husknuten:

Ja (Du röstade på detta alternativ)


Jag använder iaf timern, men det är inte hela världen om det inte finns med så länge man kan fixa till det utan alltför mycket jobb - jag är inte världens mest tekniska människa, fast jag försöker, så det får inte vara för avancerade grejer. Men att ladda ner nåt till telefonen kan inte vara så farligt, right? =P