Forumet - Förväntningar på killar

Förväntningar på killar

1999 1 38

Alla dessa förväntningar vi tjejer har på killar, att dom ska behandla oss med respekt, att dom ska ta första steget, att dom ska vara snygga. De ska ha sexpack och vara värsta muskelknutten. Jag kan fortsätta hela dagen. Tycker sånt är helt otroligt, jag hör tjejer dagligen som gnäller över att dom är singel och att ingen kille vill ha dom.  Kanske dags att överväga orsaken. Att dom flesta tjejer alltid går bara efter utseende. Dom bästa killarna är inte alltid dom snyggaste killarna. Vissa tjejer måste helt enkelt trappa ner på förväntningarna lite. Och ta en titt på sig själva. Innan dom är så kräsna över hur killen ska vara. 

Spana också in:


fulpotatis: Alla dessa förväntningar vi tjejer har på killar, att dom ska behandla oss med respekt, att dom ska ta första steget, att dom ska vara snygga. De ska ha sexpack och vara värsta muskelknutten. Jag kan fortsätta hela dagen. Tycker sånt är helt otroligt, jag hör tjejer dagligen som gnäller över att dom är singel och att ingen kille vill ha dom.
Mm, men killar har ju ibland lite väl höga krav på tjejer med.
Men det vi alla har gemensamt, är väll ändå att bli behandlad med respekt. Och det är kanske inte att begära för mycket däremot.