Forumet - Förvirrad kille.

Förvirrad kille.

741 0 9
Hej jag undrar en sak. Jag är inte säker på om jag är bi eller om jag bara gillar killar. Jag har haft flickvänner men då var jag ganska ung. Jag tror jag är bi men just nu dras jag mer till killar en tjejer men kan nog ha en flickvän räknas det som bisexuell då? Vill hälst ha pojkvän även
Jag har kommit ut till hela min familj som gay och alla av dem frågade om jag var säker och om jag inte kanske var bi istället... Men jag är säker att jag är gay. Moralen av denna historia är väl att du är vad du känner dig som, om du gillar killar och tjejer då är du bi, om du gillade tjejer men nu är du helt för killar då kanske du är gay. Det finns massor där emellan så det är bara att gå ut och testa :) 

Spana också in:


AmIWaiting4You?: Jag har kommit ut till hela min familj som gay och alla av dem frågade om jag var säker och om jag inte kanske var bi istället... Men jag är säker att jag är gay. Moralen av denna historia är väl att du är vad du känner dig som, om du gillar killar och tjejer då är du bi, om du gillade tjejer men nu är du helt för killar då kanske du är gay. Det finns massor där emellan så det är bara att gå ut och testa :) 
Okej tackGlad
Saken är så här. Eftersom du e ganska ung antar ja att du e mellan 12-15, elr ngt liknande. Det är egentligen då du ska “experimentera” o “utforska”. Om du är ung, behöver du inte vara bestämd, om inte du tänker skaffa relation redan nu. Så e de ksk viktigt för din partner o veta va du vill ha o va du gillar.

Jag e sj 17 nu. Men ja insåg ja var bög då ja visste va de va (12). Men var inte helt säkert p de tills ja va 15. Så ta din tid, stressa inte.