Forumet - förvirrad, osäker.

förvirrad, osäker.

541 0 50
Har du någon gång varit i en situation där du har två personer du är intresserad av?[confused]

Jag sitter i en sån just nu.. en aning segt och jobbigt.[confused]
Jag kan inte äta kaka och behålla den samtidigt som man brukar säga. [bigsmile]

jag har tagit för och nackdelar med båda, men kommer inte fram till något [n]

tips ? [smile]
Tessis:

Hah, kan funka i början, men sen då?


Kan funka sen också om du vill det och de inte är för kontrollerande och vill behandla dig som "sin" ägodel. Du väljer ju själv hur dina relationer ska se ut. Passar det inte dem är det ju deras problem. :P Finns inget som säger att man måste vara två i ett fast förhållande och låsta till enbart varandra, det finns andra sätt att ha förhållanden och bygga relationer också!

Spana också in:

Håller med rödingajävel, även om han får det att låta enkelt vilket det långt ifrån alltid är.

Du bestämmer själv hur dina relationer ska se ut, och passar det inte dem är de kanske inte riktigt värda besväret. Dock är det ju viktigt att du behandlar båda bra och inte håller på och ljuger för dem.

Sen bör man rent allmänt akta sig för svartsjuka människor, särskilt om de har svårt med att man ens träffar killkompisar. Är ett drag som kan säga en hel del, och få riktigt dåliga pojkvänner jag träffat på har saknat det draget. Vill inte skrämma upp dig, och du gör givetvis som du vill, men var försiktig bara. Folk som vill äga dig är inte en bra sak.
Tessis:

Tyvärr tror jag att en av dom vill behandla mig som det, han är ganska svartsjuk och har svårt att jag träffar killkompisar.. [n]


Ok. Du kan ju förklara läget för honom? [crazy] Vill han bara ha dig för sig själv medan du inte bara vill vara hans skulle jag ju välja bort honom om han sätter sig på tvären.

Tessis:

jaa joo vad menar du med du väljer själv hur dina relationer ska se ut?[smile]


Om du vill ha nära relationer med flera och kanske vara intim med flera är det du som bestämmer det och inte nån av dem. :) Gå inte med på något du inte känner att du trivs i.
farbror gugge:

nej, det kräver intelligens, planeringsförmåga, känslokyla och skådespelartalang, inga egenskaper en 5åring besitte


Barnsligt !
Ska man vara otrogen kan man lika gärna vara singel.
du sårar bara båda dina partners, för det lär komma fram på ett eller annat sätt. + det är bara idioter som håller på sådär.
Sen kan du få tycka vad du vill. [smile]
Tessis:

Jag höll på med en av dom mycket innan den andra kom in i bilden, så det är väl han. Men det är han som också är svartsjuk och har lite andra problem.


Okej nu vet ju jag inte vad du menar med andra problem men är det inget som skadar dig så kör på honom då om det känns rätt.

Men prata med honom om hans svartsjuka och kan han inte ta att du har andra vänner av samma kön som han utan att börja bete sig som en idiot så är han nog inget att ha. I alla fall inte om du mår bra utav att umgås med dem och gärna fortsätter med det även om du har en närmare relation med en annan kille.