Forumet - Förvirrad tjej

Förvirrad tjej

1425 0 1
Jag är en tjej på 17 år som började träffa en kille sen fyra månader tillbaka. Han är 23 och går sista året på universitetet, har typ 5 olika jobb/projekt han håller på med, vilket gör att han alltid har mycket på gång. Under den här perioden har vi verkligen umgåtts jättemycket, och jag har börjat tycka om honom så mycket! Han är den första killen jag har träffat, så allt är nytt för mig, medans har har 6 års mer erfarenhet av allt. 
Jag känner mig så trygg när jag är med honom och känner att jag verkligen kan öppna upp mig och vara mig själv. Men han vill inte säga att vi är tillsammans än?

Igår var jag hemma hos honom för att hämta en sak jag hade glömt, och det slutade med att vi hade ett 2 timmar långt samtal. Jag vet att han är stressad just nu med tentor, jobb osv. Och eftersom vi har umgåtts så mycket hamnar vi båda efter med skolan och sånt. Han berättade att anledningen till att han inte ville säga att vi är tillsammans var för att han har så mycket på gång just nu, och han vill ge 100% i ett förhållande just nu. Han skulle försöka lösa allt jobb, men om han inte lyckas sa han att det här kanske inte var en så bra period att träffa någon, även om det var skulle vara den rätta. 
Han sa att han tyckte jag var en jättefin människa med underbar personlighet, och att han var lyckligt lottad för att få ha träffat mig. 
Men jag är så rädd att jag skulle kunna mista honom, vad ska jag göra?

Spana också in:

jag vet inte, jag själv hade definitivt omprioriterat mina sysslor för att ge tid åt en person jag verkligen vill vara med. men folk är olika på den fronten, det handlar väl om vilka ambitioner man har och vad man anser vara viktigast. jag hade nog försökt ha is i magen och hoppats på att han lyckas sålla i kalendern. han verkar ju åtminstone öppen med hur det ligger till.