Forumet - Förvirrad, uppskattar hjälp!

Förvirrad, uppskattar hjälp!

133 0 15
Hej där! Skulle behöva lite hjälp här eftersom jag är ganska förvirrad just nu.

Okej, ska berätta hur det ligger till. I Fredags så var jag på fest med samma umgänges krets som jag brukar festa med, det var även rätt många andra personer jag inte träffat förut som var där. Men kvällen gick och det var rätt chill, sen när festen höll på att dö ut så fick jag kontakt med en tjej som jag knappt träffat förut.

Vi började snacka och så, sen la vi oss i soffan och hånglade, myste och chillade nästan hela natten. Hon frågade även mig om jag var en player (vi kom in på att jag inte har haft speciellt många förhållanden), så jag berätta att jag verkligen INTE är det.

Sen dagen efter (igår) var det fest på samma ställe igen, inte lika mycket personer dock. Jag kom till festen ganska sent, typ vid 21.30-22.00. Tjejen som jag var med dagen/natten innan var också där, men hon var väldigt blyg och det kändes som att hon höll sig undan från mig eller låtsades om som att inget hade hänt.
Hon åkte även hem inte långt efter och jag fick knappt kontakt med henne den kvällen.

Jag gillar verkligen den här tjejen, jag vill gärna träffa henne mer och lära känna henne bättre. Men jag vet inte om hon bara playa mig eller vad det var... Vad ska jag göra? Ska jag kontakta henne eller bara avvakta? Eller kanske göra något annat?

Är ganska förvirrad och uppskattar all hjälp jag kan få!

(Diverse stavfel/grammatik fel som kan uppstå, skyller jag på bakfylla :P)

Spana också in: