Forumet - fokusera på annat

fokusera på annat

896 0 20
GÖR EN FKN MILJARD TRÅDAR TILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spana också in:


AIK FÖR HELVETE : GÖR EN FKN MILJARD TRÅDAR TILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Någon som har damp maybe? 

Danne_cars:
ja jag var hos en ögonläkare med min pappa  då sa hon att jag tyvärr inte kan ta körkort!! fan de kändes som min värd skulle gå under jag tänkte att kag inte ville leva längre det kändes  som hopplöst när hon gav mig de ledsna beskedet? vad ska jag göra?
Nu har jag inte koll på synkraven men om du har så pass dålig syn så kan du tyvärr inte göra något åt det.

Danne_cars:
har du kompisar som kan köra dig o så?  man kan ju läggapenhar på annat?
bor så man kan typ gå¨runt hela stan.sen så har ja en kompis med körkort som brukar fråga om ja vill med ut o åka osv o så klart kan ja lägga pengar o be han köra men inte ofta ja har behov av att dra nånstans, dock så kan dom ha krav på körkort när de gäller jobb men ja har tills vidare anställning nu o de funkar än men ska ta körkort för har diagnos så måste ha läkarintyg