Aviseringar
Rensa alla

Folk är jobbiga


Ämnesstartare

Jag har typ inga kompisar för människor är fett jobbiga hahah
Och la till haha så det inte skulle låta som jag va värsta lonley fast jag antar att det inte funka och antar att jag är det. Loneley i am so loneley i have nobody 

Okej men serriöst nu för är serriös. 
Asså jag har typ vänner till och från. Jag byter typ gäng hela tiden. För hur jag än gör så slutar det alltid med att jag bråkar med dem. : Jag blir vän med några - är vänner - jag börjar bråka med dem för att de iallfall enligt mig är idioter - och så börjar det om. repeat repeat och repeat.

Så finns de typ något piller för att bli mer lugn så att jag slutar bråka med folk, eller ett piller för att folk ska sluta vara så taskiga? .. Okej jag skämtar jätte mycket just nu fast jag är faktist serriös och jag vill ha seriössa svar för har seriösst slut med vänner för tillfället och det är sommar, jag går inte på nån sport eller har bokat mig till något läger så vet inte hur man ska möta nytt folk asså. 


   
Citera

tl dr


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hur lyckas du hamna i bråk med alla du umgås med? Vad bråkar ni ens om? Tror att du borde lungna ned dig och tänka på vad du säger så det inte skapar bråk! Kanske sluta överreagera och spä på diskussioner?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Du kanske är för lättkränkt. Kanske behöver du bara svälja din stolthet ibland och se folk utifrån deras goda sidor.  Helt enkelt försöka undvika bråken..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Asså alla tycker jag ska chilla och undvika bråk men tänker ni inte på att det kan faktist vara så att folk behandlar mig illa? 


   
SvaraCitera

Låter som bullshit.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hade exakt samma problem men jag löste det med att försöka skita i mindre saker. Jobbar fortfarande på det och i då läget när man blir så arg vill man bara skjuta de och "vet" att de har så fel. Avreagera dig själv med att ha en konversation med dig själv om vad du skulle sagt osv... det får mig att bli lungnare och sedan låter jag de vara tills jag blivigt lugnare. 


   
SvaraCitera