Forumet - Folk nere i tunnlarna på Sthlms T-bana..

Folk nere i tunnlarna på Sthlms T-bana..

385 0 22
Visst äre så som många filmer visar att det rör sig obehörigt folk (typ knbarkare, Mördare ocv) i Sthlms tunnelbanor och tunnlar under marken? Har länge funderat på om det kan vara sant, men logiskt så kanske det är det...

Ngn annan som vet ngt? Jag såg en skepnad engång när jag åkte ett tåg där, Ett Gammalt tåg som brukar kunna slå av lamporna lite då och då. Just när vagnen var helt svart såg jag och min kompis en skepnad i tunneln, likt en männsika, och den röre sig..

Spana också in:

Imoon:

Finns hemlösa i diverse tunnlar under Stockholm, ja. Men mördare? Hur jävla mycket film kollar du på egentligen. Det är vanliga hemlösa, gatubarn och så..


överdrev lite där, SÅ altså om man går ner i en tunnel så kan man stöta på ngn? Men inte för att jag skulle det. Jo, om jag var en uteliggare så skulle man nog gjort det, Där får man iaf vara lite ifred och slippa kyla..
jag och två kompisar va ute o gick i tunnlarna en sommar. det va kolsvart men riktigt spännande. ajuste det va tunneln mellan södra station och eriksdalsbadet. tror porten är stängd nu så ingen annan kan göra våran lilla utflykt.

okok on topic nu, ja det låter ju inte omöjligt att det kan bo folk där nere. men jag har aldrig sett någon när jag åkt t-bana