Forumet - Folk r så jävla konstiga gällande mat

Folk r så jävla konstiga gällande mat

1619 0 161
lr ja många r. De ska alltid ha det billigaste, oavsett hur mkt skit det smakar, och en krona hit lr dit spelar så jävla stor roll.

Exempel 1: mjölk, en del dör han hellre än att köpa kravmjölk, trots att det skiljer 1kr liter och att kossorna mår mkt bättre.

exempel 2: ägg, folk köper burhönsägg som idioter, som att hönsen inte har det jävligt nog till att börja med. Om man sedan ska tala om kvalitén så är de fan som gelé ofta, jävla skitägg.

exempel 3: margarin, det smakar skit och är inte direkt nyttigt om jag förstått det rätt (det är så behandlat), men ändå köper folk skiten, när smör är i princip det bästa som finns.

Ett exempel är onämnds föräldrar, som gjorde narr av henne för att hon ville köpa ekologiskt "det kommer du inte ha råd med och det blir förstört med en enda gång".

De frågar sig aldrig om det inte är lite konstigt att maten de köper fan inte kan bli dålig.Varför i helvete stoppar man i sig mat som smakar skit undrar jag?

Spana också in:

exempel 4: man köper kött TROTS att man vet att djuret OAVSETT om det gått fritt i Schweiz djupaste grönaste dalar med kristallklart vatten att dricka och klöv/fjäll-manikyr på helgen (nu är ju dock knappast så), ändå fått gå ett hemskt öde till möte i och med att det har blivit dödat så köper man det ändå och antagligen mått piss [surprised]
genus:

exempel 4: man köper kött TROTS att man vet att djuret OAVSETT om det gått fritt i Schweiz djupaste grönaste dalar med kristallklart vatten att dricka och klöv/fjäll-manikyr på helgen (nu är ju dock knappast så), djuren växer upp ändå fått gå ett hemskt öde till möte i och med att det har blivit dödat så köper man det ändå och antagligen mått piss


Din logik är alltså att djuret mått piss i livet för att det dog även om det nu gått på de grönaste dalarna i hela världen?

Dat logic.
Person (det var en man, surprise) sade att det inte finns några större djurvänner än jägarna. Nu tror ni säkert alla att jag gick i taket och ba din jävla......
men jag lät det passera pga kände att de andra vid bordet nog inte ville ha en sådan debatt som det hade kunnat ha blivit. Men hade det varit hemma hos mig så hade jag nog sagt någonting om jag idsat (böjde ids där).
genus:

att dom mår piss när dom rättså brutalt dördas


Men dödandet skiljer sig ju från land till land, en älg som går i skogen och blir skjuten märker inte alltid av det. (Förutsatt att det är ett dödande skott direkt dvs). En gris som får en bultpistol i huvudet direkt märket inte heller av det.

Det är sällan, och väldigt sjuka individer, som drar ut på det länge och torterar djuren. (Självklart finns det sådana, säger inget om det, men det är inte industristandard)
pizdakurac:

Men dödandet skiljer sig ju från land till land


Spelar väl ingen roll att det är "förmildrande omständigheter", det rättfärdigar ju inte. Klart som fan att det är mer gött att "bara" bli mördad istället för våldtäkts-mördad, det rättfärdigar ju inte ett "vanligt" mord.
genus:

Om man inte tycker att det finns något kött av kvalité då, då kan man väl gnälla här?


Om jag går utanför mitt hus och knäpper ett rådjur kan du inte klaga på dess kvalité iaf (såvida det inte är en tjockis), på samma sätt kan jag inte klaga på lakrits kvalité bara för att jag inte gillar lakrits
Dan_the_ironman:

argumment


[blush]
kravmärkt (som exempel) är bara av och för miljöpretton som egentligen inte vet hur saker funkar, än mindre bryr sej om effekten av deras handlande (handlande[blush])

Dan_the_ironman:

och vilka parasiter menar du att det är?


lol är väl inte parasitolog heller
men de sa ju på nyheterna för ett tag sen att typ kravmärkt är sämre pga djuren får lida i onödan
sveriges radio säjer iofs jävligt mycket, och det är nästan bara idioter som jobbar där