Forumet - Folk som luktar svett/urin

Folk som luktar svett/urin

3391 0 25

Spana också in:


aristoteles:
Tror inte det funkar om hela du svettas konstant. Bakterierna som genererar lukten kommer ta över lika fort som du applicerar deodoranten. Det finns dock behandlingar för de flesta med sådana besvär, vet ej hur ofta de funkar.

Det finns extra starka sådana om man inte har möjlighet att applicera flera ggr under dagen. Svett luktar dock ingenting när den är ny så om man duschar regelbundet är nog fukten ett större problem. Extra starka deos finns också att få på recept. Botox är ett alternativ om man svettas floder.

isola: Det finns extra starka sådana om man inte har möjlighet att applicera flera ggr under dagen. Svett luktar dock ingenting när den är ny så om man duschar regelbundet är nog fukten ett större problem. Extra starka deos finns också att få på recept. Botox är ett alternativ om man svettas floder.
Ja svetten i sig lunktar inte, snarare bakterierna som livnär sig på den. Men det kan kanske vara svårt som lärare att duscha flera gånger om dagen, och deodorant över hela kroppen hela dagarna är nog inte heller att rekommendera.