Forumet - folk som säger "Jag är jag" alternativt "jag är mig själv"

folk som säger "Jag är jag" alternativt "jag är mig själv"

871 0 11

Spana också in:

Självfallet kan man inte ha karaktärsdrag över huvud taget och vara sig själv, inte ens med människor man är trygg och bekväm med, ty alla är robotar drivande på automatik. Eller? [rolleyes]

Män som slår kvinnor (och använder att det är i sängen som rättfärdigande) och kallar det något de verkligen vill göra och att det är deras individuella val och att de är "sig själva sexuellt", är, däremot, totalt jävla dumma i huvudet [smile]Dold text: Och sedan har mage att kalla sig feminister!!! Det är jävligt dumt i huvudet. Sådana människor är jordens avskum. Thanks for the PTSD, män av sådan karaktär! Tack!
g*nus:

Män som slår kvinnor (och använder att det är i sängen som rättfärdigande) och kallar det något de verkligen vill göra och att det är deras individuella val och att de är "sig själva sexuellt", är, däremot, totalt jävla dumma i huvudet Dold text: Och sedan har mage att kalla sig feminister!!! Det är jävligt dumt i huvudet. Sådana människor är jordens avskum. Thanks for the PTSD, män av sådan karaktär! Tack!


herregud feminister också?? det är mer än vad jag har upplevt men jag känner djup avsky inför ofrivilliga stryplekar, fasthållning och slag. vidriga,vidriga män som tar sina chanser.