Forumet - Folk som tycker innan de vet

Folk som tycker innan de vet

137 0 14
Nästan alla kan påstå sig ha en åsikt i drogdebatten. En del vet dock inte varför de är av den åsikten de är; sin åsikt ser de kanske helt enkelt bara som en självklarhet.
Om man hör något om, säg, LSD... då reagerar nästan alla. Majoriteten vet dock inte mycket mer än att det är "olagligt knark", precis som annat olagligt knark som t.ex. kokain (nej, dåligt exempel, alla kändisar tar det så det "är ok") ¤ vi säger amfetamin (det "är smuts", det passar), och det dör många av så allt olagligt knark är samma skrot och korn och missbruk och mög och död och misär och ekonomisk kollaps och #!(%"#¤!/. Kanske har de också hört att man ska hallucinera av det, eller att man blir paranoid (inget av det är dock helt sant! ställ gärna frågor).
Gemene man baserar med andra ord sin åsikt i drogdebatten på vad han/hon har hört/sett/läst. Majoriteten får alltså sin åsikt av media och samhällets doktrin, samt rykten. De får en åsikt intryckt (med våld) i sina öron eller vad de nu läser nyheterna med...
Detta är vad som händer när lögner och baconlindade sanningar sprider sig mer än sann sanning.
Förr eller senare kommer "lögnaren" emellertid att åtalas, och vi har en stadig fred i opinionen.
Arthur89:

"Rök din holk och håll käft."


Ja, sj kom jag fram till det för ganska längesedan, men då holken är tom och debatten het väljer jag att diskutera. Främst för att försöka upplysa folk... främst för att rädda mitt eget skinn, för att visa att jag inte är den man kanske lätt tror jag är.

Spana också in: