Forumet - Folk stör sig på mig för att jag "spänner" mig...

Folk stör sig på mig för att jag "spänner" mig...

293 0 39
"SPINNEBÖOEG" (skånska) är nog ett av de värsta uttrycken jag vet. Jättemånga ogillar mig och stör sig på mig för att dom tycker att jag spänner mig och är kaxig eller något.

Jag spänner mig verkligen INTE och jag stör mig själv på folk som gör det. Det finns flera stycken på min skola som spänner sig extremt mycket men dom är det ingen som klagar på.. Det är just mig. Har kompisar och ett bra liv i övrigt så är inte mobbad, men det börjar gå överstyr. Är hatad av "alla" för detta och jag vet inte vad jag ska göra åt det..

Jag kan inte hjälpa att jag inte går me en puckelrygg med luva uppe och röker. Ett måste i den håla där jag bor för att vara "häftig" och för att få tjejer är: Röka, lukta svett, vara fattig, ha mjukisbyxor, hiphopkeps, fejk-diamant i örat och prata extremt mycket skånska. Ett plus är om man har en råtrimma moppe också.

Ville bara skriva detta för att se vad ni tycker.

Spana också in:

Hobzii:

Oj, tror jag hittade dagens stora "care" tråd. [censur]


Jag hade iaf tyckt att det var kul att läsa om det var någon annan som skrivit samma sak :) Tyck du vad du vill.
Donbot:

är du muskelös har du rätt att spänna dig, är du kaxig får du stå för konsekvenserna. Är kanske fel ute, spänna sig kanske har en annan innebörd nere i skånska skogarna. men men fortfarande löjligt :)


Jag är bara kaxig mot andra som är kaxiga. Är snäll mot alla töntar/mesar/fikusar (nästan). Glor någon på mig så glor jag tillbaka bara.. Egentligen är inte det att vara kaxig utan bara att stå upp för sig. Det är allt jag gör. Går helt normalt, rak i ryggen, inget konstigt med det. Fina kläder, prydliga, inget kaxigt på något sätt.
lillaräven:

sluta spänna dig (tror faktiskt att du gör det), byt avatar och flytta... [rolleyes]


Lovar spänner mig verkligen inte, och nej jag ska inte byta avatar, och ja, jag ska flytta till Sthlm så fort jag kan är trött på Skåne och dnna äckliga hålan som e fylld med bönder..

Lundi:

Flytta till stockholm istället. Här klär sig nästan alla som du.


I will, längtar..

Chickfactor:

pics or stfu?


Vad är det jag ska skicka pics på? Fattar inte.. Min kropp eller? Det hela handlar om att dom tycker att jag blåser upp mig bara för att jag går rak i ryggen.. Vad finns det att ta bilder på?

lilasmet:

gött med en kille som verkar gå rakt i ryggen, uppmana fler att göra så. killar med krokiga ryggar är det osexigaste som finns!


Precis det jag menar (Om du nu var seriös).

sculptura:

Spännbögar är fult, så är det bara.


Spänner mig ju inte?

Papper:

Dom är säkert avundsjuka.


Mm, grejen är att jag varken är eller tror att jag är biffig. Dom är avundsjuka tror jag därför att jag har fina kläder och inte behöver gå runt i skolan med maskätna mjukisbyxor...