Forumet - Fotbollspelare som vill få Feedback!

Fotbollspelare som vill få Feedback!

2012 1 32
Hej! Jag är 15år och tränar fotboll varjedag, när jag tränar så kan jag träna allt möjligt, så variationen med träningen är bra! Jag har gjort en video på mig när jag tränar lite frisparkar som jag gärna skulle vilja få respons på, så kan ni vara snälla och säga vad ni tycker? Vad kan jag förbättra? Vad tycker ni är bra med frisparkarna? Ju mer ni säger vad ni tycker desto mer kommer jag att utvecklas :)

ffiirraatt:

Min frisparksvideo!


fail, kommer ej till ngn sida.

Gör såhär:

skriv in länken direkt här utan att krångla, då kommer videon upp här automatiskt.

Tryck på den vita rutan längst ner till vänster på ditt första inlägg och tryck ändra så kommer videon i första inlägget.
Xisco:

fail, kommer ej till ngn sida.Gör såhär:skriv in länken direkt här utan att krångla, då kommer videon upp här automatiskt.Tryck på den vita rutan längst ner till vänster på ditt första inlägg och tryck ändra så kommer videon i första inlägget.


Så, då var det fixat, tack så hemskt mycket att du berättade felet då jag själv inte upptäckte det :)

Spana också in:

Vad är det du vill att vår feedback ska innehålla? De flesta på det här forumet är säkerligen inte så fotbollskunniga och kan nog inte ge dig någon vidare teknisk feedback. Är det för att boosta ditt ego som du vill ha lekmäns åsikter om hur fina dina frisparkar är? För vidare utvecklande kommer det nog inte vara.

Som tidigare nämnt, be en tränare ta en titt på dina frisparkar istället.