Forumet - fotbollsspelaren som heil:ade efter mål

fotbollsspelaren som heil:ade efter mål

1265 0 30
vilken iddii!!!

http://tinyurl.com/cyg8l49

titta på bild 1,2 och 6. hur länge heil:ade han egentligen? :S

fast bild 2 vet man ju inte säkert om det är en heil!

hur som helst så har han också skrivit öppet snyftbrev. där han säger hur dumt han betett sig...

ska han förlåatas??

ska han förlåtas?

Spana också in:

Vad jag läst runt på media under dagarna som gått sa han först att han inte visste att det var något fel att göra så, han visste inte vad det handlade om.
Sen plötsligt säger han att det är för att få publiken att ställa sig upp då det rasistiska partiet i Grekland brukar göra så.

Även om det är lite hårt att stänga av såpass hårt direkt så tycker jag att det är rätt att visa att man inte accepterar sådant. Andra straff kan vidtas istället om det är första gången spelaren gör så.

Så ja han borde förlåtas om han inser hur dumt det var/är.
Xisco:

Vad jag läst runt på media under dagarna som gått sa han först att han inte visste att det var något fel att göra så, han visste inte vad det handlade om.Sen plötsligt säger han att det är för att få publiken att ställa sig upp då det rasistiska partiet i Grekland brukar göra så.


tykcer han är typ en idiot :p.

o detta förstärker min bild. "att han inte visste att det va något fel att göra så" hur kan man inte veta det <3.

o sen så ändrar han på sin historia. pålitlig k1lle
fetstickan:

o detta förstärker min bild. "att han inte visste att det va något fel att göra så" hur kan man inte veta det <3.


Om det är media som påstår att han sagt så eller om han själv verkligen sagt det vet jag inte. Läste precis en artikel där hans tränare säger att han har hybris så kan mycket väl vara så att han visste vad han gjorde. Om han sen är lagd åt det hållet eller inte vet jag icke. ​Artikeln
Avstängd på livstid, lol. Ägd. Rasismen är något som kan förstöra fotbollen, eller åtminstone störa den rejält(se Balotelli och Italien i sin helhet som ett exempel) - så att han blev avstängd kanske är något som krävs för att försöka att få bukt med problemet(även om det inte lär ge någon direkt utdelning). Speciellt när man utför en hälsning av sådan laddad karaktär som det där de facto är(nej det spelar ingen roll vad det ursprungliga syftet var) - extra korkat är det att göra i ett land där nazismen fått ett uppsving i och med Gyllene Gryning.

Från UEFAs och FIFAs håll harm an infört nolltolerans mot rasism inom fotbollen(förståeligt) så att han blev avstängd är logisk utgång, speciellt då det kom från det Grekiska landslaget.
passaro:

vad tycker grabben?


Grabben är inte sått jätteinsatt i fallet, men det är ju intressant hur man när man är av den nationalitet han är väljer att salutera så som ockupationsmakterna gjorde på farfars tid. Att det skulle vara någon annan slags hälsning än just den ökända varianten. Livstids avstängning kanske är väl starkt men 25 år kanske? Så kan han försöka göra comeback och slå sig in i proffsfotbollen igen när han är 45 om han tror på det.

Hm är många av AEK's supportergrupper måhända högerextrema likt tex Lazio's?