Forumet - Fotopogram

Fotopogram

2536 0 12
Tips på gratis fotopogram?

Just nu använder jag mig av GIMP men det är både svårt att förstå och jag vet knappt hur man gör för att redigera en bild där.

Självklart vill jag ju helst ha photoshop, men eftersom det är så jäkla dyrt undrar jag om ni har några billigare förslag? [wink]

PS, jag har en mac, så pogrammet måste funka där.

[smile]

Spana också in:

Åtta:

Vad exakt är det du gör, vad händer då


Svar på din fråga: Jag öppnar pogramet, symbolen börjar "hoppa" (som det gör när man öppnar ett pogram i mac) och sen bara försvinner den. Jag får inget felmed. eller något sådant men om jag dubbelklickar på symbolen innan den försvinner står det "tvångsavsluta". jag är ganska teknisk av mig men det här förstår jag inte. [crazy]
ebzi:

Svar på din fråga: Jag öppnar pogramet, symbolen börjar "hoppa" (som det gör när man öppnar ett pogram i mac) och sen bara försvinner den. Jag får inget felmed. eller något sådant men om jag dubbelklickar på symbolen innan den försvinner står det "tvångsavsluta". jag är ganska teknisk av mig men det här förstår jag inte.


Hahaha det här är första gången i mitt liv jag stöter på någon som försöker felsöka sin mac.

Iaf här har du en full lista

http://alternativeto.net/software/adobe-photoshop/?platform=mac

Det enda råd jag kan komma med som genuin Pirat ps användare som ALLA andra är att gimp är en så kallad pain in the as att hitta runt i osv. Om du måste använda gimp så använd isf gimpshop.

"GIMPshop is essentially Gimp with some cosmetic changes. The Gimp’s menu structure and naming conventions are a constant source of frustration for users accustomed to Photoshop"