Forumet - Fråga.

Fråga.

166 0 22
Nu vet jag inte om det här är rätt forum, eller ''kategori'' att fråga i.
Men jag har fått intrycket att detta är ett rätt så seriöst forum.

Iallafall, så var det så att jag åkte ner till min flickvän som flyttade till göteborg med sina föräldrar denna sommaren, vilket var lite sådär. för det skiljer ju ungefär 120 mil.
Men iallafall så åkte jag ner dit för en månad sedan ungefär.
Sedan så var jag där i nio dagar, och nio dagar för oss som brukar vara med varandra nästan varje dag förut, var mycket lite.
Och det var då första gången jag fick träffa henne sen hon flyttade då.
Då vart vi ledsna och kunde inte skiljas ifrån varandra, så hon åkte med upp till mig, för att vi ville vara med varandra så länge som möjligt, utan att hennes eller mina föräldrar visste om det, jag ser hur dumt det är nu i efterhand, så var snäll att inte kommentera det så hårt, det går bra att vara efterklok.
Men iallafall, så var vi här i en vecka då, ungefär. och allt gick hur bra som helst, mina föräldrar var arga i början, men det gick över, samma med hennes föräldrar.
Men dem hade gått bakom ryggen på oss, som vi gjorde på dem då.
Och hennes föräldrar hade ringt polisen för dem trodde inte att hon skulle komma hem igen, så då efter den där ''bra'' veckan, så kom polisen hem till mig, eller oss. det var i onsdags.
Klockan nio på morgonen ungefär, och väckte oss. så dem tog in henne på stationen och hon hade glömt sin mobil hos mig, så jag åkte dit med den då.
Fick inte träffa henne, men det var okej för mig.
Så fick hon tydligen åka flyg från mig till, jag vet inte vart.
Och nu till själva frågan eller problemet då.
Hon ville iallafall inte åka hem till sin familj, för dem behandlar henne väldigt illa,
Så socialen tog hand om henne, allt detta har jag fått veta av hennes föräldrar då, för jag ringde på torsdagen för att få prata.
Men det var så att dem hade bara fått reda på att socialen har tagit hand om henne, och att dem inte fått veta något mer.
Så jag undrar vilken ''avdelning'' eller vad det kan vara hon är någonstans?
Jag är väldigt orolig och jag saknar henne jättemycket, jag skulle bara vilja ringa dit och prata med henne i kanske fem minuter, eller iallafall få reda på vad det hela handlar om, för det kommer så plötsligt för mig. och jag mår jättedåligt nu när jag inte har någon kontakt alls med henne, det är en jättejobbig omställning.

Så jag är tacksam för svar, om det finns några.
Det måste det göra, för dem kan ju inte bara stänga in henne utan telefon och dator, eller någon som helst kontakt med familj och vänner?
Det känns så komplicerat.

Spana också in:

kraamisz:

Tycker det låter som i en skräckfilm


Nu vet jag inte riktigt om det är just så allvarligt.
Men jag har ringt hennes föräldrar ända sedan i torsdags, och hon har inte vart hem, och hämta kläder och dyl, ingen har gjort det.
Dem har inte fått reda på vart hon är någonstans, bara att det har något med socialen att göra, och hon har inte ens fått, eller inte alls ringt hem.
Det är så kontsigt, att bara komma in i mitt rum klockan nio, hämta henne, köra henne till stationen, flyg ner till göteborg, och sedan förhoppningsvis till hennes kommun.
Jag förstår liksom inte, ett telefonsamtal i max 10 minuter är allt jag söker efter, men det går inte igenom. varken för mig eller för hennes föräldrar.