Aviseringar
Rensa alla

fråga: hur ska jag få tjejerna att bemöta mig possitivt?


Ämnesstartare

hallo alla ungdommar på ungdommar.se

jag har precis blivigt medlemm pga en viss incident som hände idag (6/3 09).
jag var på bio med min kompis, han sa att han skulle ta med några andra kompisar, det visade sig vara hans nya flickvän med en av hennes kompisar och kompisens pojkvän. medans vi tittade på filmen och efter filmen så höll de hela tiden på att strula och hålla handen osv.
jag kände mig som det femte hjulet, bara till besvär.
jag tycker inte att min kompis var oskjysst på nått sätt eftesom det egentligen skulle följa med en tredje tjej som skulle va såkallat min blind-date, men hon ville inte komma.

nu till min fråga: (ricktat till tjejerna) jag e en kille på snart 17 bast, jag bor i en liten stad i skåne, finns en hel del ungdommar här, men inga som vill beblanda sig med mig, jag har en sk unik stil, jag ser mig sj som ett metalhead, jag älskar all sorts metal, jag klär mig i all black, har långt svar/mörkbrunt hår, älskar nitar och kedjor.
MEN, jag är alltid ensam, jag har bara några få kompisar, men ingen kompis-rocker. jag vill jättejärna träffa tjejer för att jag e trött på att va singel, men, pga av att jag har vatt mobbad ända sedan jag börgade skolan så är mitt självförtroende i botten, jag e ganska blyg omkring nytt folk, men jag e en jätte trevlig kille och en mycket lojal vän, dock finns det inga tjejer här som e intresserade av mig, min fråga är: hur ska jag (trots mitt uddautseénde) kunna få tjejerna intresserade av mig, hur ska jag bemöta dem utan att de týcker jag en en jävla lozer? jag anser inte migsjälv som en extremist på något sätt, men dock så gör andra det, jag avskyr fjortisar och attension whores, dock så är det bara sådana som jag ser när min kompis och jag går ut, var kan man hitta tjejer mer i min stil? och om inte just min stil, hur ska jag göra för att tjejerna som jag e intresserad av ska lägga märket till mig på ett bra sätt?

(något som kanske inte hjälper är att jag går runt med ett litet uppochner vänt kors runt halsen, pga min religion (laveyansk satanist(ej ond eller sadist på något sätt)) hur stor del i hur tjejerna bemöter mig tror ni att det har?)

snälla svara, jag e sjukligt trött på att alltid vara "min pojkväns kånstiga ensamme kompis som följer med fasten han bara går för sig själv".

DSC00588.JPG


   
Citera
Ämnesstartare

ps: bilden är när jag jobbar, så jag var tvungen att ha bandanna så att håret inte kom i vägen och det e min arbets uniform jag har på mig.


   
SvaraCitera

Darth:

hallo alla ungdommar på ungdommar.se

Image


   
SvaraCitera

hejkattunge:

Darth: hallo alla ungdommar på ungdommar.se

För många avatarer [no-no] du har inte mer alla [no-no]


   
SvaraCitera

Jonnybravo91:

För många avatarer [no-no] du har inte mer alla [no-no]

Vadå? [sad]


   
SvaraCitera

hejkattunge:

Vadå? [sad]

Du har missat [no-no]


   
SvaraCitera

Jonnybravo91:

Du har missat [no-no]

MISSAT VADÅ? [sad]


   
SvaraCitera

hejkattunge:

MISSAT VADÅ? [sad]

Men allt! [cry]


   
SvaraCitera

Jonnybravo91:

Men allt! [cry]

FÖRLÅT DÅÅÅÅÅÅÅÅÅ [sad]


   
SvaraCitera

Först vill jag bara säga att metalheadsen är dom bra pojkarna, och att du låter som en bra pojk. Vart du hittar brudar med samma stil? Svar: På konserter. Jag träffar alltid massa trevliga pojkar på konserter, bara du vågar prata med dom så går det nog bra. När man köar har man ju ändå inte så mycke annat att göra så då är det ju kul att prata med nya människor. Helgon.net kan du ju leta tjejer på, där är det mest metal-brudar och lite mer alternativa tjejer.

Angående korset så tror jag inte att någon bryr sig så mycket om det, som vilket halsband som helst [smile].


   
SvaraCitera

hejkattunge:

FÖRLÅT DÅÅÅÅÅÅÅÅÅ [sad]

Varför så många "Å"? [tard]


   
SvaraCitera

Tror inte det finns så mycket du kan göra.. [cute]
Men lycka till hur som helst.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

jonnybravo91 och hejkattunge, ta ert skit någon annan stans!
jag vill ha svar på min fråga, eller åtminstånde någon sorts fusktröst om att det säkert kommer gå bra snart, till och med kan jag tänka mig att få kritik, men inte nått jävla piss med någon skitbild och sedan nåttt skit argumentasion om missade avatarbilder.[mad]


   
SvaraCitera

helgon.net .... mer rockbrudar där än va det finns svarta i afrika!... nästan...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Är du tjej eller kille? :O


   
SvaraCitera