Forumet - fråga någon som vet istället

fråga någon som vet istället

419 0 17

Spana också in:

mynona: Min första tanken när jag såg titeln för den här tråden var att din tanke var att man skulle vända sig till dig om man hade frågor att ställa i de andra frågetrådarna
njäe, så arrogant är jag inte. men jag tror jag skulle kunna göra bättre från mig i kommunisttråden än vad asha gör, även om jag inte är kommunist.

tlaltecuhtli: njäe, så arrogant är jag inte. men jag tror jag skulle kunna göra bättre från mig i kommunisttråden än vad asha gör, även om jag inte är kommunist.
du skulle väl göra mycket sämre ifrån dig. poängen med tråden är ju att man ska fråga en kommunist grejer, du som ickekommunist är ju helt okvalificerad att svara.
Leijonsparf: du skulle väl göra mycket sämre ifrån dig. poängen med tråden är ju att man ska fråga en kommunist grejer, du som ickekommunist är ju helt okvalificerad att svara.
och om man väljer att definiera "kommunist" som de som kallar sig för ordet i fråga så blir tråden poänglös. ser inte hur en icke-kommunist (som dessutom varit och kan mycket om kommunism) skulle kunna göra sämre ifrån sig.

tlaltecuhtli: och om man väljer att definiera "kommunist" som de som kallar sig för ordet i fråga så blir tråden poänglös. ser inte hur en icke-kommunist (som dessutom varit och kan mycket om kommunism) skulle kunna göra sämre ifrån sig.
har aldrig hävdat att den är något annat än poänglös. trodde att det ingick i användaravtalet på um att alla trådstarter frånskriver sig allt anspråk på seriösa poänger.
Leijonsparf: har aldrig hävdat att den är något annat än poänglös. trodde att det ingick i användaravtalet på um att alla trådstarter frånskriver sig allt anspråk på seriösa poänger.
i så fall är det nog egentligen dags för mig att lämna sidan. synd bara att den fortsätter vara mitt enda medium för att kontakta vissa personer - nu är jag fast i detta träsk fastän vad jag vill är att kunna ha ordentliga diskussioner.

bajs.