Forumet - Fråga om Garnier Fructis Surf Hair (Texturising Gum)

Fråga om Garnier Fructis Surf Hair (Texturising Gum)

545 0 16
Jag använder då Garnier Fructis Surf Hair Texturising Gum på bilden. Det är skit bra men det finns ett litet problem som är extremt irriterande. Man måste ösa på massor för att det ska ha någon effekt överhuvudtaget. Jag tar knappt så att det täcker finger topparna och sen gnuggar det mot händer och har i det i håret. Men håret blir typ blött och jag måste hålla på med handduk för att få det torrt igen. Kan gå 10 minuter åt att bara få i det så att det inte är blött och att det har någon effekt överhuvudtaget. Tar slut jävligt snabbt av denna anledningen fastän det ska räcka rätt så länge. En kompis fick mig att börja använda och han har aldrig detta problemet, och nej jag tar inte för mycket (bara finger topparna som sa innan och knappt något alls till o börja med).
Någon som använder detta vax eller har något bra tips hur man kan fixa med det?
Snälla [cry] vill inte gå tillbacks till den onda cirkeln av den hemska dax wax [shake].

250__1_235017.jpg

Spana också in:

Imoon:

[rolleyes]


Nej men herregud xD, kanske blev lite fel i texten haha [rolleyes].
Men vad jag menar är att man måste ta skit mycket för att det ska bli någon effekt eftersom jag måste torka håret hela tiden för att det blir blött. Hur lite jag än tar.
Tar fan bara så att fingertopparna precis täcks.
[y]
Mackan93:

Jag använder då Garnier Fructis Surf Hair Texturising Gum på bilden


Mackan93:

Någon som använder detta vax eller har något bra tips hur man kan fixa med det?


Du vet väl att man först ska tugga lite på det, och sedan ha det i håret då de styliserande ämnena som finns i det aktiveras när det kommer i kontakt med saliv. Applicera sedan på de yttersta hårtopparna får att få en extra-wet-surf-slime-look.