Forumet - Fråga om septum

Fråga om septum

3252 0 27
Jag har i hur många år som helst funderat på att ta septum, och bestämt att jag ska ta tag i det nu till studenten. Dock vet jag praktiskt taget noll om piercingar så jag undrar lite.
Jag ringde piercingstudion nyss för att fråga om man fick välja storlek där eftersom jag vill ha en relativt liten ring, vilket han svarade på att standardstorleken är 10 millimeter. Är inte det väldigt mycket för en första piercing? När jag googlar kommer jag liksom till inlägg där folk ska töja sin till 10? Och de flesta som skriver om sin septum säger att de har 8mm..

Nu lånar jag hejvilt en bild från en blogg på en tjej som har precis sådan jag vill ha, storleksmässigt osv.

http://img201.imageshack.us/img201/1083/img2848d.jpg

Tacksamt för snabba svar!

Spana också in:

Randroid:

Men rent generellt.


jag gillar inte hen, skriver hellre han/hon om jag inte vet.
Anledningen till att jag inte gillar det är att de försökte tvinga mig och de andra pedagogerna på en förskola jag arbetade på att börja använda oss av det, alltid. Detta i samma veva som de förbjöd våra dockvråer.Om vi inte kallade dem för hemvrå och inte generaliserade att tjejer leker där

Det var frustrerande.
Fingerprints:

Anledningen till att jag inte gillar det är att de försökte tvinga mig och de andra pedagogerna på en förskola jag arbetade på att börja använda oss av det, alltid. Detta i samma veva som de förbjöd våra dockvråer.


Det känns oerhört löjligt, faktiskt. Men hen är bra om man inte vet könet, eller om man talar generellet om en invidid.

Fast jag säger "han" till min dator så jag bör kanske bara vara tyst. [blush]