Forumet - Fråga riktad till tjejer: Att som kille raka sig, vad tycker ni?

Fråga riktad till tjejer: Att som kille raka sig, vad tycker ni?

4488 0 40
Ja då är det den stora frågan.
Hur vill ni tjejer att killar ska vara?

Jag kan ta mig själv som exempel: Jag är helt orörd där nere, då jag själv inte är bekväm med tanken att raka mig.
Och jag kan själv inte bry mig mindre. (Kan ju tillägga att jag är singel så jag har ingen tjej som kan gnälla på mig heller.) Har heller aldrig riktigt fått nå klagomål, fram tills mitt senaste ligg, eller ja.. Fick höra de lite disrekt senare att hon hade problem med att jag inte var rakad, jag mest bara rykte på axeln då.


Sen råkar jag också ha en ganska kraftig "raggar-sträng", samt en del hår på bröstet, så jag skulle också tycka det skulle se otroligt dumt och o-proportionerat ut. Nu sista halvåret så har jag väll gått i tankarna på om man kanske kunde sträcka sig till att trimma?

Men då skulle det ju vara till 100% för tjejernas skull.
Och jag är väll lite av en hyklare, det kan jaghålla med om. Jag skulle också bli otroligt avtänd om tjejen inte var rackad/trimmad.


Men det är ju då de att jag somsagt inte är bekväm med tanken. Sen är jag inte särskilt aktiv heller, har i bästa fall sex kanske 2 gånger om året (även om jag skulle vilja öka de antalet med ett par hundra %). Så de känns ju att det är väldigt mycket jobb om man ska vårda varje vecka.Så nu vill jag helt enkelt höra vad ni tjejer tycker?
Rakt ut helt enkelt!

Självklart är det indeviduelt, men sen så är det ju många tjejer jag frågar också får att få en någelunda statestik?


Oj oj, vet inte hur väll formulerad tråden blev nu, ska ut och springa lite så kanske blir att jag skriver om halva tråden när jag kommer tillbaka.

Spana också in:

ChickiBull:

Asså tycker det känns lite stenåldern att aldrig göra nått åt det. Känns lite "hungda bunga"


Jo men om man själv inte är bekväm med det så har man ju inte direkt någon tanke på att göra det heller bara "för sakens skull" liksom. Är ju lite de jag försöker komma fram till.

Så skulle jag börja med det nu så skulle det endast (!) vara för ett ev. framtida ragg´s skull. Inte för att jag själv vill
_Ozzy_:

Hur vill ni tjejer att killar ska vara?


Öh
Jag har en lång lista där jag räknar upp exakt hur en kille ska vara. Passar han inte in på samtliga punkter så går han fetbort.

_Ozzy_:

Så de känns ju att det är väldigt mycket jobb om man ska vårda varje vecka.


Om du bara trimmar någon gång ibland är det väl ändå inte så himla mycket jobb?

_Ozzy_:

Oj oj, vet inte hur väll formulerad tråden blev nu, ska ut och springa lite så kanske blir att jag skriver om halva tråden när jag kommer tillbaka.


Ha så kul.