Forumet - Fråga Socialdemokraterna

Fråga Socialdemokraterna

1142 0 14

Spana också in:

Istället för att bygga nya bostäder för att unga studenter saknar eget boende så borde man skära ner på invandringen! Varför i helvete insisterar ni på att fösa in hundra tusen om året när vi själva inte har det bra? Ska alla ha det bra på svenskarnas bekostnad? Lösningen på problemen med krig och svält i världen är att tredje världen gör en kraftig sänkning på sina födseltal, det finns inga oändliga resurser i världen.
Purr Purr:

Ja, skicka hem finnarna! De super bara bort svenska skattemedel och sär(-)skriver gör de också.


Solklart.. men samtidigt får vi ju inte glömma norskar som har lika stor IQ som ett får.. eller alla dessa iraker, afganistanier eller dylikt och bara skicka tillbaka dem till deras hem land där dem kan springa över ängar, skratta, sjunga eller helt enkelt... Bli skjutna vilket är den mest troligast..

Hatar allt j*vla invandrar prat jag menar när folk gnäller att dom kommer och tar våra jobb t.ex. så tror jag knappast att dem tar dem bästa jobben.. Nej troligare är det nog att dem tar jobben som svenkar inte vill ha.

Artline90:

Varför finns ni fortfarande kvar i denna moderna värld?
Jag är så * trött på att ni fortfarande finns kvar i Sverige, där goda möjligheter till jobb och utbildning finns


Varför tror du att vi har det så då ? :o

i alla fall här är min fråga..
Hur ser ni på friskolorna? :)
c00lamannen:

hem land


Fail.

c00lamannen:

men samtidigt får vi ju inte glömma norskar som har lika stor IQ som ett får.. eller alla dessa iraker, afganistanier eller dylikt och bara skicka tillbaka dem till deras hem land där dem kan springa över ängar, skratta, sjunga eller helt enkelt...


Orka generalisera.

c00lamannen:

j*vla invandrar prat


Ok, borde sluta påpeka... FAIL.

c00lamannen:

Nej troligare är det nog att dem tar jobben som svenkar inte vill ha.


Det är oftast så, oavsett vad de har för tidigare utbildning.
Jag snackade med en valförrättare och sa att socialdemokraterna utmärker sig allra mest med fula spel och valfusk. Han instämde. Jag konstaterade också att vi behöver valobservatörer, pga sossarna, och att det måste väl vara dem som har påverkat beslutet att det inte finns några valobservatörer. Han nickade.

Man har dessutom läst på nyheterna om valförrättare som rapporterat om socialdemokrater som gått över gränsen genom att följa med en väljare in på vallokalen. Mycket fult från nästan bara sossar.