Forumet - Fråga Terrormat

Fråga Terrormat

5473 3 188

Spana också in:


dazed: Kan du sammanfatta dina tankar om svensk politik, vad är viktigt? vad är oviktigt? vad är åt helvete? - unt so weiter.
Jag känner att jag är ganska dåligt insatt. Har sagt åt mig själv att skaffa bättre koll till nästa val.

kukoxo: är australiska män heta? haft denna misstanke rätt så länge
Nja, beror på om man gillar män i flipflops och khaki-shorts. Många här är ganska 'grubby', skäggiga och svettluktande osv

Gruvan: Du bor i Australien right? Vilken stad? Räknar du med någon sorts framtid i det landet eller ska du hem till Sverige igen?
Ja, jag bor i Brisbane som ligger på östkusten Glad mitt visum går ut i december och då tänkte jag åka hem och fira jul. Vill gärna börja plugga nästa höst men vet inte om det blir här eller hemma, har svårt att bestämma mig. Får se helt enkelt! 

Gruvan: Pluggar eller jobbar du där? Vilken utbildning eller vilket jobb?
Varken jobbar eller pluggar just nu, men jobbade i en deli tidigare. Nu söker jag nytt jobb men vet inte om jag kommer att få något eftersom att jag måste lämna landet sedan.

df rqp: svartvit film bra eller dåligt


hata vinylskivor ja eller nejteknologin är ett högintelligent virus och människan bara ett värddjur, ja eller nej
Tycker svartvita filmer är charmiga. Brukar fastna om de är på tv och jag zappar genom kanalerna.

Är neutralt inställd till vinyl. mvh ej hipster

Ja men jag njuter av det.

Buddah: Vad bör man se om man får för sig att besöka The Land Down Under?
Om man har möjlighet så tycker jag att man ska bila en bit längs östkusten, man får garanterat se en hel del häftiga saker på vägen och en och annan känguru. Tycker man ska stanna vid Sunshine coast och vandra i Noosa, och besöka stränderna vid Gold coast/Surfers Paradise men då får man räkna med att trängas med andra turister. Där finns även en svensk kiosk om man längtar efter knäckebröd. Vill man gosa med koalor kan man åka till Australia zoo. Funderar du på att åka hit?