Forumet - FRÅGA TILL ALLA KILLAR!

FRÅGA TILL ALLA KILLAR!

486 2 18

Spana också in:

toraany:

En vanlig fråga som ofta cirkulerar i tjejers huvud är vad killar föredrar hos en tjej. Vi tänker oerhört mycket på hur vi ska se ut för att känna oss dugliga. Det jag undrar är vad ni killar föredrar utseende-mässigt hos en tjej?


Hälsa och en bra personlighet. [blush]
toraany:

En vanlig fråga som ofta cirkulerar i tjejers huvud är vad killar föredrar hos en tjej. Vi tänker oerhört mycket på hur vi ska se ut för att känna oss dugliga.


Tala för dig själv.

Zodd:

Vi killar är verkligen inte kräsna av oss så det där har jag aldrig förstått.


Fast sedan kanske det går att analysera vad samhället i stort sänder för signaler. Om allting är väldigt utseendefixerat och objektifierande av kvinnor så är det kanske inte så konstigt om dessa tar efter.

Nintendo:

Vi och vi, tala för dig själv va [no-no]


[love]
Själv så föredrar jag tjejer som är naturligt vackra med ett gott självförtroende, självkänsla, allmänt glad och positiv med sunda åsikter och värderingar. Med "naturligt vackra" så menar jag att dom ska vara nöjda med så som dom faktiskt ser ut och alltså inte dessa som knappt kan gå ut och hämta tidningen utan att ha spenderat lång tid framför spegeln för att lägga på x antal lager smink (eller för den delen injiceret botox och zilikon i kroppen). Det är enligt mig tecken på bristande självförtroende vilket automatisk gör dem mycket mindre "intressanta" ur min synvinkel.