Forumet - Fråga till alla tjejer: Har ni äkta bröst?

Fråga till alla tjejer: Har ni äkta bröst?

1103 0 29

Spana också in:

Bengan Magnusson:

Hej Tyrael. Istället för att vara otrevlig mot Bröstälskaren borde du kanske kolla på Om Ungdomar.se. Där står det att medlemmarna är mellan 15-24 år och att medelåldern ligger på 19 år.


Hej troll, istället för att trolla så mycket kanske du borde tänka lite och skippa att trolla om detta eftersom jag likagärna kunnat skriva "ytterst få" och "24".
oskar_det:

Lika mycket som du vet om skillnader mellan killar och tjejer.


men hahah [cry]
är det din nya grej? att missuppfatta och dra allting till sin spets? om du på allvar tror att det inte finns några fysiska skillnader mellan tjejer och killar så bör du sättas i en skamvrå och få gå i någon kommunal liten grupp där man lär sig genom att titta på bilder som är gjorda för barn i förskoleålder.
isola:

om du på allvar tror att det inte finns några fysiska skillnader mellan tjejer och killar så bör du sättas i en skamvrå och få gå i någon kommunal liten grupp där man lär sig genom att titta på bilder som är gjorda för barn i förskoleålder.


han är typ 30 och har inte fått sina bröst än, det är klart att han - eftersom han inte tror på några fysiska skillnader mellan könen - tror att det är individuellt. han skulle ju fått sina för 10 år sedan.