Forumet - Fråga till er killar

Fråga till er killar

3337 0 26

Hej alla boys!!

Jag har undrat över en sak ett tag nu, så jag tänkte att ni kanske kunde upplysa mig lite.

VARFÖR TYCKER KILLAR (absolut inte alla!!) OM ATT SE TJEJER VARA INTIMA MED ANDRA TJEJER??

Jag kan förstå det till viss del, jag menar vi tjejer är väldigt sexiga och fler kanske är bättre? Men jag känner själv att jag definitivt inte blir upphetsad eller på något sätt intresserad av att se två män vara intima. Så vad är det som gör er så himla upphetsade?

Snälla var seriösa med era svar!!!

Spana också in:

en teori är att de innerst inne är nyfikna på att ha sex med en annan kille, men eftersom det är så tabu med manlig homosexualitet förtränger de det och ersätter det med lebbsex, därav blir de kåta av att se pågående homosexualitet. Mer medvetet och ytligt sett tänker de kanske på trekanter där de är huvudpersonen eftersom de har en kropp som skiljer sig från de andra deltagarnas och därför tror att de ska bli självklart eftertraktade, och det beror på att de inte tar kvinnlig homosexualitet på allvar. inte för att det alltid är så, givetvis: om de tillhör de som inte styrs av tabun osv utan har en mer medveten sexualitet behöver det inte finnas någon underliggande mening alls, men att det är så vanligt tyder på att det finns en mer symbolisk mening för de flesta. sedan är det omvänt sett inte särskilt ovanligt att tjejer tänder på sex mellan två killar heller, bara mer tabu för en tjej att tänka och säga öppet än för en kille. 

när det kommer till pornografi så har det nog mycket att göra med att det mesta är producerat för män och med den manliga blicken i fokus. hetero- och lesbisk porr är till för heterosexuella män och bögporr för homosexuella män.  

tror också mycket på det mynona skriver. en man kan lätt se sig själv som en aktiv/styrande part i en trekant med två brudar, men tvärtom blir det ofta svårare (pga div normer om hur könen bör förhålla sig till varandra).

jag tycker inte lebbporr är så sexigt. tröttnade på det efter att jag förlorat oskulden, varför vet jag inte.  lebbporr är ju just porr, killar gillar heterotjejer (alternativt bi-tjejer) som åmar sig lite. Är ju inte som i verkligheten där bittra feta butchflator ligger och fladdrar med håriga sköten.


Timmmmmmmmmm:
menade inte så i alla fall. har precis kollat på orange is the new black och har psykiska men efter en butchflata där, är lite skärrad bara.

äre den serien med massa lesbiska tjejer i? kollade ett avsnitt ihop med min partner, kändes superwierd, för kändes mer som vi satt och kollade på mjukporr (om jag tänker på rätt)