Forumet - Fråga till er med ÄS: Erat ideal?

Fråga till er med ÄS: Erat ideal?

3437 0 87
Vad är/var erat ideal, ni som har/hade ätstörningar? Alltså, vill man verkligen bli sådär benigt smal eller tror man helt enkelt att man är tjock och vill bli mer fit?

Min kompis som hade ätstörningar ville liksom ha Adriana Limas kropp (en Victorias secret modell) och hade bilder på henne i hela sitt rum och kunde inte inse att hon var hälften så smal som Adriana Lima. Sen en annan kompis ville hellre ha Nicole Richie-kroppen.

Det kanske är individuellt, men är man ute efter benigheten från början? Ta inte illa upp, är intresserad då jag inte är så insatt.[cute]

Vill bara lägga in ett varnande finger.

Länka inte till/lägg inte upp bilder som kan anses som triggande. Tänk på vilken forumdel vi är i!
/lejonmamman

Spana också in:

Chloe:

så vill ju de flesta se ut


De flesta? Tror inte direkt det är en majoritet av världens befolkning som vill se ut så. Inte jag heller... jag vill se ut som jag gör. Men hon är snygg, och om man vill se ut så (i tjockhet) är det väl bara att stanna när det är bra? Finns för många idioter som tror att ju smalare man är, desto snyggare är man. Fett är bra, bara det inte blir för mycket.
i början hade jag ett "normalt" ideal, men med tiden blev det smalare och smalare och till slut tyckte jag det var snyggt med väldigt benigt.

och jag kunde inte heller se att jag var smal, men mitt ideal var alltid smalare än vad jag var.

men jag har inga äs längre[y] och tycker nu att benigt är äckligt
Chloe:

Alltså, vill man verkligen bli sådär benigt smal eller tror man helt enkelt att man är tjock och vill bli mer fit?


nej, oftast inte från början. man vill ha bort lite fett och bli lite smalare, men ben tänker man nog inte på i början.
sen, iaf i mitt fall,såg jag inte att jag blev smalare utan tyckte bara jag blev fetare o fetare ju mindre jag blev [shake]
då blir det ju att man blir benig eftersom man inte ser att man blir mindre..

sen är ju somliga totalt hjärntvättade av sjukdomen och verkligen dyrkar ben som sticker ut och tycker det är fint att väga 30 kilo..
Chloe:

Adriana Limas kropp (en Victorias secret modell)


hon e ju inte bara en victorias secret modell herreguuu

Chloe:

Det kanske är individuellt, men är man ute efter benigheten från början? Ta inte illa upp, är intresserad då jag inte är så insatt.


nä d tycker d e tjocka. de finns nån video som beskriver d ganska bra på anorexi/bulimi-kontakt tror ja, tror dom gjort den iaf.

however de tycker d är tjocka och vill bli smala, de med äs, sen finns de ju vissa konstiga fjortisar som antagligen ycker skelett är fina, de bruka rva duktuga på biologu skollan