Forumet - Fråga till heterosexuella killar och tjejer om våta drömmar

Fråga till heterosexuella killar och tjejer om våta drömmar

6050 1 29
Har en fundering kring hur mycket det förekommer att heterosexuella killar och tjejer har sexuella drömmar om personer av samma kön.

Kort beskrivning av bakgrunden till min undran:
Det är en kille som ger mig signaler om att han är intresserad av mig och jag är en kille. Jag försöker uppfatta och tolka hans signaler rätt och jag vet om att denna killen haft många drömmar om att han legat med killar men varje gång en faktiskt försökt snacka med honom om det så undviker han bara frågan eller skrattar.
Mer att läsa om det finns i min dagbok.

Därför riktar min frågeställning sig främst till heterosexuella killar och tjejer. Även min första frågetråd så är inte riktigt expert på att utforma frågetrådar. Hoppas på många svar iaf! :)

Spana också in:

Råkade få en sådan om en tjej en gång. Bara för att hon ifrågasatte om jag hade lust att ha sex med henne.
Kändes dock väldigt taskigt att lämna mitt manliga one night stand (notera, vi var påväg från festen ner till taxin när hon frågade.) för att ha sex med henne.
Lite pinsamt att jag fick det hos mitt one night stand när jag då vaknade på eftermiddagen lite bakfull och omtumlad efter bra sex på morgonen. Han ifrågasatte varför jag hade stönat i sömnen samtidigt som jag hade sagt tjejens namn. 

Lite pinsamt. Tjejen var dessutom väldigt attraktiv. Stackars kille.