Forumet - Fråga

Fråga

249 1 2

Mina planer om att sticka utomlands gick helt åt helvete, min kompis fick sitt jobb tillbaks och jag vill inte åka utomlands att jobba när det var via hans kontakter. Vilket var bra oavsett, jag har planer på att äntligen gå igenom mitt dyslexi test så att jag äntligen kommer att få det på papper och att träffar nu en psykolog av personliga själ.

Detta med att överdriva för psykologen som andra har sagt att jag ska göra för att man ska få hjälp har jag inte gjort eftersom jag i alla fall har lite stolthet.  Det jag undrar nu är om jag ska ta mig i kragen och börja på folkhögskola och om det är speciellt svårt att skaffa hjälp från CSN om man har skuld till dom på Cirkus 16 tusen? Hur som helst är dessa tankar på att "Det finns helt enkelt inga jobb" Jag vill därför kanske skaffa mina betyg så man har en större toalett att pissa i , så att säga.

Och vill ha den stabiliteten att bo nära skolan och enklare ta sig dit, utan att bli depressiv på vägen och skiter i det fullständigt, alltså inte hinner tänka riktigt efter man vaknat.

Finns det några svar på det med CSN och eller kanske något någon skulle vilja bidra mig med genom att kolla igenom min plan. "Ska jag skita i att utbilda mig mer för att det snart kommer mera jobb" t.ex.

Kom med något hjälpsamt :) Tack

Inga kommentarer

Senast ändrad 15 Jul 2013, 00:29 av ToxicWithaHintOfSteam
Tråden har 2 svar. Sortera efter:

Ring CSN och hör med dem. Och ansök till en fhsk.
Du förlorar ingenting på att utbilda dig.

skuld i vilken bemärkelse? studielån? i så fall är det inget problem. obetalda fakturor? jag tror, okvalificerad gissning, att det inte bör vara något problem då heller.

rekommenderar folkhögskola, det är utvecklande och bra, men välj en linje med något du gillar som inriktning och välj en med internatsboende.