Aviseringar
Rensa alla

Fråga ut


Mojje
Ämnesstartare

Hej jag är kille - 15år, det är en tjej i min klass som jag verkligen tycker om men jag är inte helt säker på om hon känner likadant eftersom att jag inte riktig förstår mig på tjejer. Så därför vänder jag mig till er tjejer för hjälp. 

Hennes känslor för mig brukar gå lite i omgångar känns det som, ena dagen så är hon stormförtjust (det är iallafall så jag uppfattar det som) och andra så kan hon vara lite blyg eller typ "hard to get" om ni förstår. 

Det finns så många (eller snarare typ 2st) dumhuven i min klass som tycker att hon är snygg och tror att dom har rätt till att typ tafsa och hålla på med henne, och jag ser att hon inte uppskattar detta. Jag har tagit upp det här med läraren eftersom att jag anser det beteendet som sexuellt ofredande. Lärarn har snackat med dom men det blir ändå ingen skillnad. Jag vet inte vad jag ska göra för att komma ur den här knipan, jag vill bara hennes bästa.

Och mitt i allt det här så har jag gått och blivit kär i henne, vilket gör det ännu jobbigare eftersom att jag bryr mig om henne ännu mer än förut. Vad ska jag ta mig till?!


   
Citera
Mojje
Ämnesstartare

Glömde säga att det här dumhuvet är en barndomkompis som jag gått i samma klass med sen förskolan.


   
SvaraCitera
reben

fråga tjejen om ni ska göra ngt ^__^ säg till dumhuvet på skarpen


   
SvaraCitera
PMR
 PMR

Aaw, så söt och snäll du verkar! Som reben skrev; fråga tjejen om ni ska göra något och säg till dumhuvudet på skarpen! Om du har ork så kanske du ska ta upp det där med läraren igen och säga att det inte har skett någon förbättring. Stå på dig! 


   
SvaraCitera

Lär dig karate och slå ner dumhuvuderna! 


   
SvaraCitera