Forumet - Fråga Violine

Fråga Violine

991 1 26
Hej, jag är lite nervös inför min videoblogg och jag tänkte ha en "frågor och svar-vlogg" för att komma igång lite granna! :)

Så kan inte ni, käraste um, fråga en massa massa massa frågor? Fråga hur många frågor som helst, helst miljoners miljarder!!

Så fråga allt, så ska jag försöka svara så gott jag kan! : )

PUSS AND SHITS! <3

Spana också in:

Vart rekommenderar du att man tar en fika med sina vänner i "din stad"? xD

Hur ska en kille klä sig enligt dig, vad är snyggt???? [:

Hur ofta tvättar du håret ?

Har du någonsin luktat svett när du varit bland folk? Vad gjorde du då?? kunde du sluta tänka på det?? [cry]

Kan du somna med strumporna på?

Vad har du för mobil?

Vad är det pinsammaste du gjort??
För er som inte vet vem jag är så heter jag Violine, jag har varit umare så länge att jag inte kan minnas något annat. Jag har vuxit upp på ungdomar.se och avgudar denna sida. Detta är mitt riktiga hem på sätt och vis, till viss del är jag utflugen men precis som ens egna mamma så gör jag små besök lite då och då när jag känner att det är dags att göra en visit!! 

Jag var årets kvinna på um 2007, jag uppfann vår gemensamma.... trådarna (sexdagboken var först, den första raderade ni vet? Yes, all mine!) OCH jag har bidragit till en massa andra saker på denna sajt. Mest spam och clownerier och lekar. På denna sajt har jag förälskat mig, fått mitt hjärta krossat, fått bästa vänner, vänner för livet och kanske till och med en fiende (nej, faktiskt inte, klarat mig från fiender).

En gång i tiden var jag också moderator här på ungdomar.se men de verkar klara sig finfint här utan mig. (Tror de i varje fall, hehehehehe). <3 <3 <3 

Så om du någonsin undrar "vem älskar ungdomar.se mest?" så behöver du inte undra mer...  Det är jag. Violine. KLART SLUT!