Forumet - Frågaaaa.. hjölp mig

Frågaaaa.. hjölp mig

411 0 23
Jag och min pojkvän gick i samma klass i gymnasiet.
Nu ska han och några av dom hans brukade umgås med ibland från klassen, 3 tjejer o 2 killar åka och hälsa på en tredje kille som bor på annan ort. Dom åker i min killes föräldrars minibuss så det finns platser kvar i bilen..

Men han vill verkligen inte ha med mig.. fastän jag ockås gått i samma klass som alla och känner dom (även om inte jag själv umgicks privat med dom)..

Jag vill hänga med liksom.. blir sur när jag inte får det. för han vet att jag tycker det är kul när det händer nåt vilket det sällan gör.

Gör jag fel som blir sur eller äre han som är konstig??

Sen en annan sak.. han säger att om vi går ut tillsammans och träffar folk så är han där för att prata med dom och inte med mig.
Jag tycker att om man går ut tillsammans är man väl där för att prata med sällskapet och inte bara med alla andra utom sin partner. BLir ledsen när han knappt pratar med mig och visar noll intresse. Jag kräver absolut inte att han ska umgås bara med mig eller nåt, man behandla mig som alla andra.. kunna lyssna till vad jag har att säga i ett samtal etc.. vad tycker ni??

Suuck.. bråk nyss över allt det här och nu är vi ovänner efter en trevlig dag tillsammans [sad]

Spana också in:

Jag hade blivit arg och vrålat åt honom tills han bett om ursäkt och frågat om jag ville med, men då hade jag tackat nej ändå, men principen som räknas, om han inte tänker göra nåt puckat som att supa och strula runt så fattar jag inte varför du inte kan åka med, eller så skämms han över dig,vad vet jag.
Tözen:

om han inte tänker göra nåt puckat som att supa och strula runt så fattar jag inte varför du inte kan åka med, eller så skämms han över dig,vad vet jag.


Han säger att anledningen är att han vill ha det "som förr".. och att bara nej, jag vill itne. och om han inte får åka själv med dom vill han inte åka alls...

Hur kan det vara så hemskt om jag följer med?? :S
Det enda jag "begär" är att han ska se mig som någon i sällskapet och inte bara som nån som är ivägen. Så är jag nöjd och ska inte klänga på honom.. suck
Irresiistible:

Vilken störd pojkvän som inte ens vill prata med dig när ni träffar folk.


alltså han kan prata med mig. men han sa uttryckligen själv "när vi är ute är jag där för att träffa dom inte dig".
och man känner ju att han verkar tycka att jag är lite ivägen..

antar att det här tjaffset bara kommer leda till att jag aldrig får följa med på nånting ever again.... )=
sallly:

alltså han kan prata med mig. men han sa uttryckligen själv "när vi är ute är jag där för att träffa dom inte dig".
och man känner ju att han verkar tycka att jag är lite ivägen..


Jaha okej, men det är ju minst lika elak. :S
Vilken idiot vill inte umgås med sin flickvän, bara för att andra är med? Han verkar skitkonstig.
Inte för att göra dig ledsen eller nåt, men jag tror inte han fortfarande vill hålla andra dörrar öppna. Liksom, han tycker om dig och du duger, men han skulle inte tacka nej om någon annan tjej dök upp.

Förlåt, jag vet att man inte får säga så. Men det är bara den känslan jag får.

Hur som helst så tycker jag att du är värd någon bättre än den där idioten. Man behandlar inte sin pojk-/flickvän så.