Forumet - Frågor

Frågor

805 0 11
Kaayi:

1. Hur tränar man effektivast överarmarna?


hantlar, pull ups. förhoppningsvis:).

Kaayi:

3. Vilka vätskeutdrivande "medel" fungerar bäst? (t.ex. grapejuice, jordgubbar osv..


te är vätskedrivande men jag vet inte hur mycket. du kan ju alltid göra oerhört starkt vanligt te, blanda i mängder med socker och ställ det i kylen över natten. voila! vätskedrivande iste:)

Spana också in:

Kaayi:

1. Hur tränar man effektivast överarmarna?
2. Hur tränar man området från naveln och neråt?
3. Vilka vätskeutdrivande "medel" fungerar bäst? (t.ex. grapejuice, jordgubbar osv..)


1. Basövningar såsom hantelcurl, preachercurl, militärpress, axelpressar, tricepsextention, tricepspress med stång och hammercurls. Kör 1-3 set med 3-5 reps det tyngsta du kan (utan att ta FÖR tungt och göra fel) för snabbast muskeltillväxt eller 2-4 set med 8-12 reps med så tungt att du orkar precis 12 st för uthållighet.
2. Menar du nedre magen? Cablecrunches är bra, men även musslan (min favvo), vaggan, benlyft och sidocrunches är bra.
3. Koffein, och såklart kaffe och te är ju vätskedrivande. Salt binder vätska. Jag förstår inte riktigt din fråga, men om du planerar att träna mycket bör du knappast driva ut vätskan.
Kaayi:

2. Hur tränar man området från naveln och neråt?


Start positionen innebär att man ligger på rygg med huvudet och överkroppen något upphöjda över marken som om man har stannat mitt uppe i en situp. Att hålla kvar den positionen under övningen gör att man får en extra belastning på magen och bättre balans under övningen. Övningen varierar sig genom att man höjer och sänker ett ben i taget medan det andra vilar i 20 repetitioner. Man börjar med höger ben som lyfts rakt upp till 90 grader och ner igen, efter 20 repetitioner byter man till vänster. Under den övningen jobbar lår vader och hela framsida-mage. Utan paus emellan går man över till att träna lårets sidomuskler, rumpa och sidan på magen. Det innebär att man lägger sig på sidan med kroppen och i den positionen lyfter upp ett ben i taget till 90 grader rakt upp mot taket. Efter det är det dags för rygg, mer rumpa och baksida-lår då man lägger sig på mage och sparkar bakåt ett ben i taget. Efter detta sker en kort vila innan nästa moment inleds. Sedan lägger man sig i startpositionen igen och lyfter upp båda benen till 90 grader rakt upp i luften. Därefter sänks ett ben i taget ner till 20 grader grader och upp igen medan det andra hålls kvar i 90 grader positionen. Utan vila går man över till insida-lår genom att fälla ett ben i taget rätt ner i sidled från 90 grader positionen och upp igen. Efter detta sker en vila till. Sedan är det dags att gå på magen ordentligt då man lägger sig återigen i startpositionen och med benen 90 grader upp och gör 20 korta situps. Direkt efter det sänker man båda benen ner till 20 grader och höjer och sänker dem mellan 20 och 40 grader, 20 gånger. Med en längre vila där efter lade jag även på 20 armhävningar för att inte helt glömma de musklerna.