Forumet - Frågor

Frågor

222 0 5
Skulle man kunna i framtiden genmanipulera människor på något sätt med just lyckohormoner som serotin etc, att få kroppen att producera mycket mer lyckohormoner normalt än vad den gör nu, så att människor kan gå runt med ett leende på läpparna dagarna i enda, skulle framförallt svenskar behöva :)

Tror du att vi människor i framtiden (om vi lever så länge) kommer att göra oss själva till cyborgs eller endast använda genmanipulation på oss själva? (Forskare håller ju redan på och är snart klara med att framställa nått serum som gör att vi kan leva i flera årtionden till t.ex.)

Vi kanske kommer bli som Asgards i Stargate SG1, klona oss själva istället för att reproducera oss själva på vanligt sätt. Eller så blir vi som Fienderna i Quake spelen som gör slut på sin planets naturresurser för att göra sig själva till super cyborgs, kroppar som är mycket bättre än den naturliga. lol.

Spana också in:

Det med serotin skulle man kunna göra och det gör man också givetvis fast just nu så medför alla hormoner som kroppen inte producerar själv på naturligt sätt biverkningar vilket kanske får oss att må sämre på annat sätt.

Men i framtiden med så som saker utvecklas så visst, det kan funka.