Forumet - Framtida IB-elever!

Framtida IB-elever!

3731 0 32
Hellue, tänkte bara se vilka det var på UM som har sökt och kommit in på The International Baccalaureate Diploma Programme eller IB då ^^
Vilken skola blir det och vilka poäng sökte ni in med?
Tänkte se om det är någon som man träffar i Kristianstad [cute]

Vad har ni för några förväntningar och bekymmer över att gå IB?

Själv är jag rättså nervös över att det inte kommer finnas några sköna personer på linjen och bara massa självgoda pluggisar. Men man får väl hoppas :)
TTFN [party]

Spana också in:

föreställer mig att detta program de senaste åren attraherat en hel del idioter. har förstått det som att problemet med meritpoäng, och att inte ib-elever kan räkna till sig sådana, inte är löst än. jävligt smart att gå en linje som väl mer eller mindre uttalat är en linje för ambitionsfån, och de enda som ansöker, och slutligen kommer in, är de som inte insett att det mycket väl kan komma att innebära en ambitionsmässig nackdel utan någon verklig fördel.

anser för övrigt att en utbildning på engelska i ett land där folk knappt kan modersmålet, alldeles oberoende av föreställd begåvningsgrad hos berörd, är vansinne.
Jag har blåa skor:

Varför vill du inte det längre?


Mja, känner att jag inte har orken att plugga mig till så höga betyg som krävs. Jag skulle kunna göra det, visst, men jag är för lat. [crazy]

Dessutom har en del livsförändrande grejer inträffat på senare tid (min pappa dog och så).

Jag har blåa skor:

LP
"Vad är det?"
Livsmedelsprogrammet = Bagare/konditor

Drömmer om att äga ett eget mysigt, litet café i USA.


Det låter nice! Det är tamejfasen kul att vara kreativ och konstruera bakverk. [y]

Har också lite planer på att bo i USA, dock är de ganska löst hängande och ingenting är hugget i sten.
dazed_and_confused:

Inte för att förolämpa er men IB verkar fullt av studiebesatta brudar två uppsatser från att gå in i väggen och unga moderatgossar.


Ja. Jag blev rädd när jag såg min syster ta studenten förra månaden. Tydligen hade de under det senaste halvåret inte haft något socialt umgänge med någon pga plugg, och deras febriga studentfestande var.. obehagligt.

Dold text: Även stressfinnar och andra synliga fysiska men [surprised]