Forumet - framtiden

framtiden

317 0 21
brukar ni fundera något över framtiden, hur samhället kommer acceptera ett homosexuellt par eller hur ni ska skaffa barn - om man nu vill ha barn.[confused]
Tankarna om hur det kommer vara i framtiden gör en liksom typ stressad och får en typ att tänka "oh fuck jag är homo vad svårt det kommer bli"

Spana också in:

Jag tror absolut det kommer vara mer accepterat att vara homosexuell i framtiden än vad det är nu. Homosexualiteten ökar ju, vilket måste ha en naturlig förklaring? Jag tror att homosexualiteten ökar eftersom att jorden är överbefolkad och nu gör människan något åt det genom att vara med någon av samma kön så de inte kan föröka sig. Rent djuriskt sätt.
Jag tror och hoppas att folk kommer acceptera det mer, det är ju bara tt se hur det utvecklat sig sen t ex 50-talet då det ansågs som en sjukdom att vara homo och när det gäller homosexuella som har barn så kommer det att vara mer vanligt, finns ju redan homosexuella par som har barn.
Vad är felet med att ha två pappor eller mammor? barnet/barnen kommer ju vara mer accepterande gällande homosexualitet och homosexuella föräldrar kan vara lika bra, om inte bättre föräldrar än heterosexuella föräldrar.