Forumet - Framtidens hem 2050

Framtidens hem 2050

1768 0 21

Spana också in:

varje gång vi försöker se in i framtiden, så når vi ALDRIG vad vi förväntar oss >_< år 1900 trodde man att år 2000 så kunde man lära sig i skolan genom o ta på sig en hjälm o slänga böcker i någon skit så tas all data in till hjärnan [tard] då skulle vi alla ha MVG nu.. Fast då tror jag att våra betyg skulle sättas på hur vi kan använda oss av kunskaperna o de logiska tänkandet...
Scorneo:

varje gång vi försöker se in i framtiden, så når vi ALDRIG vad vi förväntar oss >_< år 1900 trodde man att år 2000 så kunde man lära sig i skolan genom o ta på sig en hjälm o slänga böcker i någon skit så tas all data in till hjärnan


Mjo men Det är lättare att uppskatta nu än förut, förut hade vi ingen teknologi typ, det närmaste var farfars coola trähäst.

Nu har vi ju redan en jävla massa avancerad teknologi som redan är påväg nånstans så frågan är bara när allt kommer vara tillgängligt till Average Joe.

Finns redan t.ex HUD hjälmar där man styr med röst och ögonen eller jetpacks eller sånt.

Flygande bilar t.ex är inge spec, det är bara att vi inte har någon användning av det just nu. No market for it.

Vad vi än riktar in oss på kan vi ju göra basically, vill vi kunna ha svävande tennisbollar så kan vi det om tillräckligt många forskare med tillräckligt mycket kapital jobbar med det. Time is money. Money is all.
flygande bilar känns alltför för mycket slöseri, det skulle ta otroligt mycket energi för att få gång den b.la gravitation är då negativ energi utstrålas och drar "in" oss och det då krävs positiv energi för att frigöra oss från den, och traffiken skulle vara mycket livligare, alltså farligare och fler olyckor som även kommer påverka de undre.
Capelon:

Bevis för det tack.


Att vi kommer slösa så mycket på alla våra resurser att en hel del inte kommer vara tillgängliga 2050. Klimatförändringen bidrar med naturkatastrofer som förstör stora ytor.
Vi kommer vara tvungna att leva som på 30-talet, utan bil, små ytor, uppvärmning: ved och brasor.
Bevis till max[y]