Forumet - från blondin till brunett

från blondin till brunett

1360 0 13
Om mindre än två veckor ska jag gå från blondin till brunett. Jag är riktigt megablong och har varit hela mitt liv. Men för ett par år sedan började mitt hår mörkna så jag började slinga håret blond istället.
Nu är jag dötrött på att vara blondin.

Men det är en detalj jag oroar mig för, kommer jag bli rödhårig istället för brunhårig när jag färgar?(Jag ska självklart göra det hos en frisör)

Har hört att man blir det när man är blond och ska bli brunhårig.

Finns det andra saker jag behöver veta?

Spana också in:

LisaEnFlikka:

och då blev hon jätteröd/lila hårig.


I sådana fall är frisören dålig.

LisaEnFlikka:

resultatet blir ju inte annorlunda bara för att man frågar.


Jo, du kan kräva saker.[rolleyes]
Blir det fel så kräver du att antingen att de gör om eller att du får behandlingen gratis, i och med att du redan förklarat att du inte vill ha rött eller lila hår.
LisaEnFlikka:

megablong


Hehe. Sorry men ordet lät kul.

LisaEnFlikka:

kommer jag bli rödhårig istället för brunhårig när jag färgar?


eller råttfärgad/grönskiftande. Alltid en risk när man haft blonderat hår. Är frisören riktigt bra så bör det inte ske. Säg till innan så är chanserna att få helt brunt hår större, då vågar frisören antagligen inte slarva.

LisaEnFlikka:

men frisören sa till henne att hon hade röda pigment i sin naturliga hår. och därför blev det så. hur vet man att man har det?


Va? [chocked]Avfärgade hon håret innan då eller? Konstigt. Äh jag har ingen frisörutbildning men det där låter mest som att frisören försökte bortförklara misstaget.