Forumet - Från mörk,mörk hårig till ljusbrun?

Från mörk,mörk hårig till ljusbrun?

4710 0 23
Jag har funderat länge på att färga mitt hår ljust, min normala hårfärg är ju mellanbrunt som jag har en bild på i mitt foto album. Så var inne på att gå till frisören och fixa det först men funderar på att köpa hem mig 3st förpackningar som är hyfsat ljusa, alltså ljusbruna.

Så är det någon skillad som kanske vet hur det skulle se ut och om det skulle funka att färga mitt MÖRKA hår till LJUSBRUNT utan att det blir orange eller om det blir det att jag färgat om det en gång till med samma färg, någon annan eller toning? Snabbt svar så fort som möjligt tack.
Kanske underlättar för er om ni kollar mina bilder för där har jag på min hårfärg osv :)

Spana också in:

jjoppe:

men kan jag bleka hemma själv eller måste jag göra det hos en frisör? så om jag nu köper mig 3 förpackningar i den färgen jag vill ha, mellanbrun, hur kommer det bli då typ?


Du måste bleka först, du kan göra det hemma, annars så blir det ingen skillnad. Det går inte att färga ett hår ljusare, men bleka och SEDAN färga går.
Geigerzähler:

Du måste bleka först, du kan göra det hemma, annars så blir det ingen skillnad. Det går inte att färga ett hår ljusare, men bleka och SEDAN färga går.


men så man kan hitta sån blekning i affären då, som ICA t.ex? hur vet ja vilken som är blekning och vilken man ska ta typ? som du kanske såg så har jag ju väldigt långt och tjockt hår, behöver jag inte ha två blekningar till mitt hår då och måste göra det typ två gånger och SEDAN lägga i den färg jag vill ha efter det? berätta lite hur jag kan göra, här hemma för att det ska bli någolunda bra
jjoppe:

men så man kan hitta sån blekning i affären då, som ICA t.ex?


Ja Poly blonde ska det stå och "extreme L+" eller någonting.


jjoppe:

som du kanske såg så har jag ju väldigt långt och tjockt hår, behöver jag inte ha två blekningar till mitt hår då och måste göra det typ två gånger och SEDAN lägga i den färg jag vill ha efter det?


Ja, du behöver två förpackningar till en blekning.

jjoppe:

berätta lite hur jag kan göra, här hemma för att det ska bli någolunda bra


Blondera TVÅ gånger med TVÅ förpackningar åt gången och färga sedan den färg du vill ha.
Geigerzähler:

nordiskt hår


Allt "vanligt nordiskt hår" är inte detsamma. [tired]
Det bästa är att vänta 2 veckor emellan varje blekning för att vara säker. Anledningen till att jag förklarade detta för TS är för att jag inte vet vad hon har för hår, och jag betvivlar att hon vet det själv heller.
jjoppe:

vad menar du med ingen skillnad? kommer det fortfarande vara mörkt eller blir det mer åt det orange/misslyckade färgens håll eller vad?


det kommer ju fortfarande vara mörkt såklart, hur ska ditt hår kunna bli ljusare för att du använder en ljusare nyans? håret bleks ju inte för det, det blir ju ingen skillnad. köp en blekning, blek, lägg i färgen sen klart. [party]