Forumet - Fredagkväll - vad göra?

Fredagkväll - vad göra?

1482 0 34
Jag är så van vid att alltid ha något inplanerat men nu är jag bara deppig för att jag inte har en aning om vad jag ska hitta på ikväll.

Alternativ 1:
Gå till ica maxi, köpa två ben & jerrys (det är två för 80 just nu!), ligga i sängen och kolla tv-serier hela kvällen. Och vara deppig och känna mig ensam, det ingår. Och sen imorron, höra hur kul alla haft. :(

Alternativ 2:
Åka på fest där jag känner kanske tre personer, fast dom känner jag inte ens utan träffat på några fester och konverserat med när jag varit packad. Tilläggas kan att jag vet att några som är där är väldigt "bråkiga" av sig men en av kilalrna på festen är väldigt söt och snäll, mm. Så han vill jag träffa. + får nya kontakter och kommer inte vara deppig imorron dvs om inget dåligt händer ikväll såklart :)

Alternativ 3:
Annat förslag [party]

Spana också in:

Blivande_japan:

2, för 80, jävligt värt, du måste passa på!


sant!

Blivande_japan:

et inte du som brukar göra sådana här pollar varje fredag..?[confused]


haha nej har gjort det typ en gång innan. och då hade jag ju alternativ, som var roliga, nu har jag inte det. :p

Ricochet:

Det låter onekligen lockande.


yey kom hit då!
ettanvändarnamn:

1 (Du röstade på detta alternativ) 66.7% (8 st)


Bara för att du får gå på Ica Maxi då! Tycker jag alltid är roligt i alla fall. [blush] Finns mycket att kolla på..plus att du kanske hittar någon annan ensam du kan kontakta dig med lite. (haha, skulle varken du eller jag aldrig göra men det kändes fint att skriva, okej? [mad][blush])

Du kan i alla fall fördriva lite tid där. Och köp goda saker, det låter bra.
ohYEA_:

eller acceptera att man inte kan ha kul varenda jävla helg, gör whatever du vill


alltså, om jag svarar kortfattat: förut, innan jag flyttade hit, hade jag tråkigt varenda jävla dag, inkl helger. gjorde i princip ALDRIG något, och blev sjukt deppig pga det. nu när jag flyttat har jag haft fullt upp varje dag, det har aldrig varit så att jag verkligen inte haft något att göra, och jag är bara så jävla rädd att få det som förut, dvs vara uttråkad och bli deppig igen. [smile] jag blir extremt deppig av att vara uttråkad.

Bell:

Tycker jag alltid är roligt i alla fall. [blush] Fin


hahaha jag tycker också det är kul, när man har mycket pengar iaf!

ont:
jag köpte ben & jerrys, godis, cola zero och chillar här en stund, sen drar jag på party! [party]